Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

ΣΥ.Φ.ΑΕΛ: «Πιο ενωμένοι από ποτέ»

Με ανακοίνωση του ο ΣΥ.Φ. ΑΕΛ καλεί τον κόσμο να βρεθεί το Σάββατο στο Τσίρειο Στάδιο και να στηρίξει την ομάδα στον δύσκολο αγώνα με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά:

Η ομάδα μας φιγουράρει μόνη πρώτη μετά την ολοκλήρωση της περασμένης αγωνιστικής. To αποτέλεσμα μπορεί να μην ήταν το καλύτερο δυνατό, όμως το γεγονός ότι δεν έχουμε συγκάτοικο στη κορυφή μετά από δύσκολους αγώνες δείχνει ότι αυτό το ρόστερ είναι ικανό να εκπληρώσει τους στόχους που τέθηκαν από την αρχή της περιόδου.

Το ερχόμενο παιχνίδι το Σάββατο στο Τσίρειο είναι εξαιρετικά σημαντικό και κρίσιμο για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. ΑΕΛΙΣΤΕΣ το αποτέλεσμα του μεθαυριανού αγώνα θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό από τη δική μας απόδοση πάνω στη κερκίδα. Η προθέρμανση για το παιχνίδι ξεκινά από την Παρασκευή 4/10 ημέρα ιστορική για την Κατακίτρινη Αθλητομάνα Λεμεσό καθώς το καμάρι της , το μοναδικό αθλητικό σωματείο με τα περισσότερα τρόπαια στο νησί γιορτάζει τα 83 χρόνια από την ίδρυση του και μαζί του γιορτάζει και ο πρώτος Σύνδεσμος φιλάθλων του τόπου, ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 24 χρόνια ιστορίας. Για αυτό το λόγο θα διοργανωθεί από το απόγευμα της Παρασκευής μεγάλο γλέντι στα δύο μας οικήματα σε Εναέριο και Ζακάκι και όλοι οι Λέοντες είναι καλεσμένοι να το γιορτάσουμε όπως μόνο οι γνήσιοι Λεμεσιανοί γνωρίζουν.

Το Σάββατο ημέρα του αγώνα, όλοι με Κίτρινη φανέλα κάνουμε πανικό και ανηφορίζουμε μαζικά κατά χιλιάδες για το Τσίρειο. Άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη δεν υπάρχει. Αυτή τη φορά σε αντίθεση με το τελευταίο παιχνίδι , τα Λιοντάρια θα είναι εκεί και με τις εκδηλώσεις που ετοιμάζουμε θα δώσουμε την ώθηση και θα κάνουμε το γήπεδο αφιλόξενο για αυτούς.90 λεπτά φωνής και φανατίλλας, με βλέμμα που γυαλίζει για επιτυχίες ώστε να γονατίσει μπροστά μας ακόμα ένας αντίπαλος και να πάρουμε το ζητούμενο.

Επίσης, στο γήπεδο θα πωλείται μαζί με άλλα προϊόντα μας και το νέο τεύχος της εφημερίδας του ΣΥ.Φ.ΑΕΛ με όλα τα νέα της Κίτρινης Φυλής. Καλούμε τον κόσμο μας να στηρίξει τα προϊόντα μας, βοηθώντας έτσι με ακόμα ένα τρόπο το Σύνδεσμο.
Κλείνοντας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όσους ΑΕΛίστες στήριξαν τις εγγραφές μελών του ΣΥ.Φ.ΑΕΛ για τη φετινή περίοδο.

Source : http://www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου