Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Απερίγραπτα καρφώματα στην υπόθεση CYTA - Δικηγόρος Χ. Αλέκου: Σκευωρίες Αστυνομίας και Ρ. Ερωτοκρίτου εις βάρος του ΑΚΕΛ!

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε κατά την αντεξέταση του μάρτυρα της Αστυνομίας ο δικηγόρος του Χρίστου Αλέκου, κ. Γιαννάκης Θωμά. Ειπώθηκαν κατηγορίες που αγγίζουν βασικούς θεσμικούς πυλώνες του κράτους, όπως η Αστυνομία και ο βοηθός Γενικού Εισαγγελέα.

Κατά την αντεξέταση λοιπόν του μάρτυρα της Αστυνομίας από τον δικηγόρο του κ. Χρίστου Ζαννέττου, Γιαννάκη Θωμά ειπώθηκαν πράγματα που αν μη τι άλλο χρήζουν περαιτέρω διερεύνησης...και τα οποία θίγουν καίρια την αξιοπιστία βασικών θεσμικών πυλώνων του κρατικού μηχανισμού.

Ο κ. Θωμά ούτε λίγο ούτε πολύ ανέφερε ότι υφίσταται μια γενικευμένη σκευωρία εις βάρος του ΑΚΕΛ, ισχυριζόμενος ότι ο βοηθός Γεν. Εισαγγελέα, κ. Ρίκκος Ερωτοκρίτου με τον δικηγόρο του κ. Λίλλη συμφώνησαν για να δοθεί η συμπληρωματική κατάθεση του κ. Λίλλη, στην οποία διαβάλλεται με τον πλέον ισχυρό τρόπο το ΑΚΕΛ, προκειμένου να πέσει η υπόθεση Λίλλη στα μαλακά.

Στην συνέχεια, ο κ. Θωμά σημείωσε ότι η Αστυνομία έλαβε κατάθεση από άτομο το οποίο εδώ και δύο χρόνια παραμένει καταζητούμενο, συμπληρώνοντας ότι ο συνήγορος υπεράσπισης ανέφερε ότι ο συγκεκριμένος ανήκει στον υπόκοσμο.

Πηγή: http://www.newsit.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου