Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

«H ιδιοκτήτρια πέθανε ρίξτε το κάτω !» Ο Δήμος Λ/σίας κατεδάφισε σπίτι- Δεν μπήκε στον κόπο να ψάξει για κληρονόμους (Pics)

Κατεδάφισαν με τις μπουλντόζες, το σπίτι μίας 67χρόνης γυναίκας στην περιοχή ΣΟΠΑΖ, μετά το θάνατο της, χωρίς να μπουν στον κόπο να ψάξουν για τα κληρονομικά δικαιώματα. Έλα όμως που υπήρχε και κληρονόμος και διαχειριστής της περιουσίας της αποθανούσας.

Η 67χρόνη ιδιοκτήτρια του σπιτιού, απεβίωσε τον Μάρτιο του 2010 και το τμήμα Δημοσίων Έργων, επικοινώνησε με τον Δήμο Λευκωσίας, ο οποίος έδωσε το πράσινο φως για την κατεδάφιση της οικίας της, αφού όπως τους πληροφόρησαν η ιδιοκτήτρια πέθανε, χωρίς όμως, όπως όλα δείχνουν να μπουν στον κόπο για να ψάξουν, εάν υπήρχαν κληρονόμοι.

Έτσι το τμήμα δημοσίων έργων προχώρησε μαζί με ιδιωτική εταιρεία, τον Ιούνιο του 2011, στην κατεδάφιση του σπιτιού της 67χρόνης, αγνοώντας τελικά ότι, είχε αφήσει κληρονόμο την αδελφή της και διαχειριστή της περιουσίας της, τον ανιψιό της.

Όταν διαπίστωσαν τι έγινε, ο διαχειριστής της περιουσίας της γυναίκας, επικοινώνησε με το τμήμα δημοσίων έργων, ζητώντας εξηγήσεις, για να ακούσει με έκπληξη τον μηχανικό να τον πληροφορεί για την προχειρότητα με την οποία χειρίστηκαν το θέμα, αφού όπως του απάντησε «ρωτήσαμε τον Δήμο Λευκωσίας να μας πει ποιου είναι το σπίτι και μας είπαν ότι είναι μία γυναίκας που πέθανε».

Εντός του σπιτιού μάλιστα, όπως πληροφορούμαστε, υπήρχαν παλαιές αντίκες μεγάλης αξίας, οι οποίες ως δια μαγείας εξαφανίστηκαν και κανείς δεν γνωρίζει, τι απέγιναν.

Η οικογένεια της αποθανούσας έχει ήδη προχωρήσει σε καταγγελία στη Γενική Ελέγκτρια και την Επίτροπο Διοικήσεως και όπως όλα δείχνουν, το θέμα θα πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης.















Πηγή: http://www.tothemaonline.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου