Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Αυτός δεν είναι Οκτώβριος - Στους 32 βαθμούς θα σκαρφαλώσει η θερμοκρασία!

Το Σαββατοκύριακο και τη Δευτέρα ο καιρός θα εξακολουθήσει να είναι κυρίως αίθριος. Το Σάββατο η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, ενώ κατά την Κυριακή και τη Δευτέρα θα σημειώσει σταδιακά μικρή πτώση.

Σύμφωνα με την μετεωρολογική υπηρεσία σήμερα ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν το πρωί μεταβλητοί ασθενείς 3 μποφόρ, ενώ αργότερα θα τραπούν σταδιακά κυρίως νοτιοδυτικοί μέχρι βορειοδυτικοί , ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ.

Η θάλασσα θα είναι αρχικά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη για να καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 32 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 29 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 27 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 24 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα παραμείνει αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 2 με 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 15 βαθμούς στο εσωτερικό, τα ψηλότερα ορεινά και τα δυτικά και βόρεια παράλια και γύρω στους 16 στα υπόλοιπα παράλια.

Πηγή: http://www.tothemaonline.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου