Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Ο αγώνας της Χριστίνας Παυλίδου για να βοηθήσει 3χρονο αγοράκι -

Ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη με ό, τι έχει να κάνει με παιδιά, η Χριστίνα Παυλίδου κάνει έκκληση στον κόσμο να βοηθήσει 3χρονο αγοράκι που πάσχει από καρκίνο.

 «Επικαλούμαι τη συμπόνια και την αγάπη σας και σας ζητώ, όσο μπορεί ο καθένας να στηρίξουμε όλοι μαζί αυτή την πονεμένη οικογένεια» καταλήγει στο μήνυμά της που ανάρτησε στο Facebook, προκειμένου ο κόσμος να βοηθήσει με οποιοδήποτε χρηματικό ποσό την οικογένεια του μικρού. 

Το μήνυμά της στο Facebook:

 Αγαπημένοι μου, παρακαλώ πολύ δώστε προσοχή στον πιο κάτω ανακοίνωση: Ένα 3χρονο αγοράκι παλεύει εδώ και αρκετό καιρό να ξεπεράσει μια πολύ σπάνια μορφή καρκίνου που λέγεται ραβδομυοσάρκωμα, στον γλουτό, με συνέπεια να του έχει ολοκληρωτικά "φάει" το κόκαλο και τώρα πρέπει επειγόντως να χειρουργηθεί στο εξωτερικό! 

Τα έξοδα είναι πάρα πολλά, παρόλο που μεγάλο μέρος της θεραπείας, επιχορηγείται από το Υπουργείο Υγείας. Όμως οι πονεμένοι γονείς που όπως καταλαβαίνετε, έχουν αφήσει τα πάντα για να βρίσκονται δίπλα στο αγγελούδι τους στη Γερμανία, χρειάζονται οικονομική ενίσχυση από όλους μας για να αντέξουν την εξάμηνη διαμονή τους εκεί!

 Επικαλούμαι τη συμπόνια και την αγάπη σας και σας ζητώ, όσο μπορεί ο καθένας, να στηρίξουμε όλοι μαζί αυτή την πονεμένη οικογένεια....

 - Source: http://elita.philenews.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου