Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

ΑΡΣΕΝΑΛ - Κινήθηκε για Γιορέντε η Άρσεναλ!

Την παραχώρηση του Φερνάντο Γιορέντε με τη μορφή δανεισμού από τη Γιουβέντους μέχρι το τέλος της σεζόν φέρεται να ζήτησε η Άρσεναλ, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Daily Mail»!

Στο «Έμιρεϊτς» όλα λειτουργούν... ρολόι και οι άνθρωποί της ομάδας έχουν ήδη ξεκινήσει τα μεταγραφικά τους σχέδια εν όψει του Γενάρη. Αρκετά ονόματα έχουν βγει μέχρι στιγμής στην επιφάνεια, ωστόσο κανένα δεν είναι τόσο «βαρύ», όσο αυτό που είδε το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες.

Μετά τον Μεσούτ Εζίλ, η Άρσεναλ θέλει να κάνει και δεύτερο «μπαμ» μέσα σε έξι μήνες και δείχνει αποφασισμένη να παλέψει μέχρι τέλους για το πρωτάθλημα.

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσίευμα της «Daily Mail», οι «κανονιέρηδες» έχουν κάνει μία πρώτη κρούση στη Γιουβέντους για τον δανεισμό του Φερνάντο Γιορέντε μέχρι το τέλος της σεζόν!

Παρά το γεγονός ότι οι Λονδρέζοι έχουν ξεκινήσει εξαιρετικά τη φετινή χρονιά, ο Αρσέν Βενγκέρ εξετάζει εδώ και αρκετό καιρό την απόκτηση ενός ακόμη επιθετικού, ο οποίος θα πλαισιώνει τον Ολιβιέ Ζιρού.

Ο Γιορέντε ψάχνει απελπισμένα μία νέα -έστω και προσωρινή- στέγη για να συνεχίσει την καριέρα του, ώστε να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής στα πόδια του, απόν τη στιγμή που ο Κάρλος Τέβες έχει... καπαρώσει τη θέση του επιθετικού στο βασικό σχήμα της «γηραιάς κυρίας».

Το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας απέχει μόλις οχτώ μήνες από την έναρξή του και ο Ισπανός στράικερ θέλει να κερδίσει μία θέση στην αποστολή της παγκόσμιας πρωταθλήτριας, από την οποία απουσιάζει για τα τελευταία παιχνίδια

Source : http://www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου