Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

«Συναγερμός» στο Λονδίνο! Ταξιδεύουν μέχρι και από το Λέστερ για να ενισχύσουν την Ομόνοια!

Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει με τους οπαδούς της Ομόνοιας. Οι «πράσινοι» πραγματοποιούν εκδηλώσεις οικονομικής ενίσχυσης στο Ηνωμένο Βασίλειο και η ανταπόκριση του κόσμου είναι κάτι περισσότερο από συγκινητική.

Η ιστοσελίδα μας, www.tothemaonline.com, έχει επικοινωνήσει με τον πρόεδρο Ομόνοιας Λονδίνου, κύριο Ανδρέα Σίφουνα, που έχει μείνει άφωνος από την ανταπόκριση του κόσμου.

Αναλυτικά μας είπε:
«Μόνο αυτή η ομάδα μπορεί να κάνει αυτό το πράγμα. Μόνο ο λαός της Ομόνοιας, που δίνει και τη ψυχή του για αυτή την ομάδα. Κανένας οπαδός καμιάς άλλης ομάδας δεν θα κινητοποιούσε τόσο κόσμο για να βοηθήσει την ομάδα.

Γίνεται πανικός στο Λονδίνο και στο Μάντσεστερ, ταξιδεύουν μέχρι και από το Λέστερ οι οπαδοί για να πάνε στο Μάντσεστερ και να βοηθήσουν την ομάδα».

Την ερχόμενη Δευτέρα φθάνουν στην Αγγλία ο πρόεδρος του Σωματείου, Στέλιος Μυλωνάς, ο α' αντιπρόεδρος, Νίκος Χαραλάμπους και ο παλαίμαχος αστέρας της ομάδας, Ράινερ Ράουφμαν.

Αναλυτικά οι εκδηλώσεις της Ομόνοιας:

Την Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου, στις 19:30, στο «Bouzouki By Night», στο Μάντσεστερ (88 Princess Street, Manchester M1 6NG), θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με είσοδο 5 λίρες, στην οποία θα υπάρχουν και λαχνοί εισφοράς στο Σωματείο μας.

Την Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου, στις 19:30, στο οίκημα της «Προοδευτικής Ηνωμένου Βασιλείου», στο Λονδίνο (94 Camden Road, NW1 9EA), θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με είσοδο – εισφορά 5 λίρες.

Την Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, στις 19:30, είναι προγραμματισμένο Gala Dinner (Πανπαροικιακή εκδήλωση), με τιμή εισόδου 25 λίρες. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο «Hall of Harringey Borough Football Club» (Coles Park Stadium, White Hart Lane, Tottenham, London - N17 7JP).

Οι παροικίες του Λονδίνου και του Μάντσεστερ απευθύνουν έκκληση σε όλο τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που κατοικεί στις δύο πόλεις, όπως δώσει μαζικό παρών στις εκδηλώσεις για να στηρίξει οικονομικά το Σωματείο μας.

Παράλληλα, καλεί όσους φίλους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δεν μπορούν να παραστούν στις συγκεντρώσεις, όπως καταθέσουν τις εισφορές τους στο λογαριασμό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Λονδίνου, όπως φαίνεται πιο κάτω:

BANK OF CYPRUS UK

ACCOUNT NAME: OMONIA FC

ACCOUNT NUMBER: 66182711

SORT - CODE: 300042

Για περισσότερες πληροφορίες αποταθείτε στα τηλέφωνα:

00447922837059: Ανδρέας Σίφουνας, Λονδίνο

00447761706362: Ηλίας Παστού, Λονδίνο

00447731681478: Βάρνης Χαραλάμπους, Μάντσεσερ

Επίσης, πληροφορίες υπάρχουν και στην σελίδα «Εκστρατεία ενίσχυσης Ομόνοιας στην Αγγλία», στο Facebook.

- Source : http://www.tothemaonline.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου