Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Ανόρθωση: Ο «μάγος» είναι εδώ!

Ευχάριστα νέα προκύπτουν στο στρατόπεδο της Ανόρθωσης, αφού ο Γκονζάλο Γκαρσία επανήλθε σε φουλ ρυθμούς προπόνησης και βρίσκεται στη διάθεση του Ζόρζε Κόστα για τον επικείμενο αγώνα με τον Εθνικό Άχνας.

Στην Ανόρθωση περιμένουν περισσότερα από τον «μάγο», που ασφαλώς πρόκειται για ένα ποδοσφαιριστή που «κουβαλάει» αρκετή ποιότητα και μπορεί να δώσει ακόμη περισσότερη δυναμική στην ομάδα.

Σε ότι αφορά τους Κολαούτι και Οκκά προπονήθηκαν ατομικά χθες, ωστόσο η κατάσταση τους δεν εμπνέει ανησυχία. Το τεχνικό επιτελείο, οι γυμναστές και όσοι απαρτίζουν την Ανόρθωση, βρίσκονται διαρκώς δίπλα στους ποδοσφαιριστές και γίνεται πολύ καλή δουλειά.

Ο Ζόρζε Κόστα κρατάει «προσγειωμένους» τους παίκτες του και όπως είπε μετά τον νικηφόρο αγώνα με τα Κούκλια, αυτή την Ανόρθωση θέλει να βλέπει. Με φαντασία στο παιχνίδι της, ουσιαστική και με διαρκή πίεση στον αντίπαλο.

Η Ανόρθωση έχει όλα τα φόντα να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας, ενώ στην προσπάθεια αυτή δεν είναι μόνη, αφού ο κόσμος βρίσκεται (όπως πάντα) διαρκώς στο πλευρό των παικτών.

Απέναντι στην Αναγέννηση Δερύνειας

Μετά την χθεσινή κλήρωση του κυπέλλου, η Ανόρθωση θα κληθεί να αντιμετωπίσει την Αναγέννηση Δερύνειας για την πρώτη φάση του κυπέλλου.

Ο αγώνας θα γίνει στις 23 Οκτωβρίου στο στάδιο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και χρειάζεται προσοχή, αφού θα είναι μονός.

Η τελευταία φορά που πανηγύρισε το κύπελλο η Ανόρθωση ήταν το 2007, νικώντας στον τελικό την Ομόνοια με 3-2.

- Source: http://www.tothemaonline.com/

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου