Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

ΑΕΛ 11/10/2013 - 13:25 Οριστικά εκτός

Oριστικά μένει εκτός πλάνων για τον αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα, ο Έτουιν Οουόν αφού ακόμη δεν έχει καταφέρει να προπονηθεί κανονικά, λόγω του τραυματισμού που αντιμετωπίζει.

Οι άνθρωποι της Λεμεσιανής ομάδας δεν αφήνουν ούτε την παραμικρή ελπίδα για να προλάβει ο 32χρονος αμυντικός, δηλώνοντας πλέον ξεκάθαρα πως είναι εκτός πλάνων του Λίτο Βιντιγκάλ.

Πολύ δύσκολα θα προλάβει το ματς και ο Μιγκέλ Γκουιάμι, αφού ούτε αυτός δεν έχει προπονηθεί ακόμη κανονικά. Σήμερα προπονήθηκε με τον κινησιολόγο της ομάδας.

Στις δεδομένες απουσίες είναι και αυτή του Καρίμ Φεγκρούς, που θα εκτίσει τη δεύτερη (απ΄ τις τρεις συνολικά) αγωνιστική της τιμωρίας του (κόκκινη κάρτα με Ομόνοια).

«ΟΚ» με τον φάκελο
Χωρίς πρόβλημα, για άλλη μία φορά, φαίνεται πως θα περάσει τα κριτήρια της UEFA η Λεμεσιανή ομάδα, αφού όπως διαρρέει ο σχετικός φάκελος έχει συμπληρωθεί χωρίς πρόβλημα.

Τις τελευταίες μέρες και μετά από κούρσα κόντρα στον χρόνο, οι «γαλαζοκιτρίνοι» τακτοποίησαν και τις τελευταίες εκκρεμότητες, που αφορούσαν κυρίως παλιές οφειλές, και τη Δευτέρα ο φακέλος θα φθάσει συμπληρωμένος στα γραφεία της ΚΟΠ.

Source : http://www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου