Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Ήταν αστυνομικός σε σίριαλ, έγινε και στην πραγματικότητα ! Κύπριος ηθοποιός έπιασε μόνος του τον κλέφτη -

Βγαίνοντας από το γυμναστήριο, ο γνωστός ηθοποιός Μιχάλης Σοφοκλέους, διαπίστωσε με έκπληξη ότι το ποδήλατο του έλειπε από το χώρο, όπου το είχε αφήσει. Την επόμενη ημέρα της κλοπής και αφού το περιστατικό καταγγέλθηκε στην αστυνομία, ο ηθοποιός βρήκε τον κλέφτη και τον ανάγκασε να του επιστρέψει πίσω το ποδήλατο του.

Στη σειρά «Μπάτσο αγάπη μου», υποδυόταν τον αστυνομικό, και απ' ότι φαίνεται έμαθε κάποια από τα κόλπα του επαγγέλματος, τα οποία χρησιμοποίησε και στην πραγματικότητα.

Ο ηθοποιός Μιχάλης Σοφοκλέους, διαπίστωσε την περασμένη Τετάρτη, ότι το ποδήλατο του, που είχε σταθμεύσει έξω από το γυμναστήριο ξενοδοχείου, είχε κλαπεί.

Αφού εξέτασαν την κάμερα του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης του ξενοδοχείου, είδαν ότι το περιστατικό είχε καταγραφεί και έτσι αφού προσκόμισαν το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας, έγινε καταγγελία στον αστυνομικό σταθμό Αγίου Δομετίου.

Την επόμενη ημέρα, βγαίνοντας και πάλι από το γυμναστήριο, ο ηθοποιός διαπίστωσε ότι ένας ανήλικος έκοβε βόλτες στον ίδιο χώρο, όπου κλάπηκε το ποδήλατο του και αμέσως αντιλήφθηκε ότι πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο που είδαν στο βίντεο του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης.

Αμέσως ο Μιχάλης Σοφοκλέους προσέγγισε τον νεαρό και του ζήτησε να του επιστρέψει το ποδήλατο του, διαφορετικά θα προχωρούσε με την καταγγελία που έγινε στην αστυνομία, ενώ ταυτόχρονα θα έδινε το βίντεο στη δημοσιότητα.

Ο νεαρός, φοβούμενος τις συνέπειες, απολογήθηκε και οδήγησε τον ηθοποιό στο χώρο όπου είχε κρύψει το ποδήλατο του.

Μετά από αυτή την εξέλιξη ο Μιχάλης, αποφάσισε να μην προχωρήσει με την καταγγελία στην αστυνομία, σε αντίθεση με την διεύθυνση του ξενοδοχείου, η οποία είναι αποφασισμένη να φτάσει το θέμα μέχρι το τέλος.

Αφού τελείωσαν όλα καλά για το Μιχάλη, σήμερα δημοσίευσε στον τοίχο του στο Facebook, ένα update της κατάστασης με το ευτυχές τέλος.



- Source : http://www.tothemaonline.com/lifestyle

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου