Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ - Στο πλευρό του Ραφαέλου Στυλιανού

Δελτίο τύπου ανάρτησε η επίσημη ιστοσελίδα του Απόλλωνα σχετικά με κοινωνική δραστηριότητα της ποδοσφαιρικής εταιρείας:

«Στα πλαίσια της κοινωνικής της προσφοράς αντιπροσωπεία της Εταιρίας Απόλλων Ποδόσφαιρο Δημόσια (Λτδ) αποτελούμενη από τον υπεύθυνο του Γραφείου Τύπου Φανούριο Κωνσταντίνου, τον τεχνικό της ομάδας μας κ. Χριστάκη Χριστοφόρου και τον ποδοσφαιριστή Ρασίντ Χαμντανί, επισκέφτηκαν το πρωί της Παρασκευής (11/10) στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού το νεαρό οπαδό της ομάδας μας Ραφάελο Στυλιανού ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας.

Η επίσκεψη ήταν αιφνιδιαστική και έκπληξη για τον μικρό Ραφαέλο, ο οποίος ενθουσιάστηκε που είχε την ευκαιρία να δει από κοντά τόσο τον κ.Χριστοφόρου, όσο και τον Ρασίντ Χαμντανί.

Ο Ραφαέλος αφού παρέλαβε τα αναμνηστικά δώρα και την υπογεγραμμένη μπάλα, συνομίλησε με τους ανθρώπους της ομάδας μας, ζητώντας τους όλο νίκες μέχρι το τέλος της περιόδου!

Η μεγάλη και περήφανη οικογένεια του Απόλλωνα στέκεται σύσσωμη στο πλάϊ του Ραφαέλου, και είμαστε σίγουροι πως στο τέλος θα είναι αυτός ο μεγάλος νικητής!

Τον αναμένουμε όλοι και πάλι στο γήπεδο για να τραγουδήσει για την αγαπημένη μας ομάδα και η υπόσχεση την οποία του δώσαμε θα υλοποιηθεί!

Ραφαέλο ΓΕΡΑ!!!

Γραφείο Τύπου
Απόλλων Ποδόσφαιρο Δημόσια (Λτδ)

Source : http://www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου