Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

ΑΠΟΕΛ - Με αρκετές αλλαγές για την ανάκαμψη

Η αλλαγή τεχνικής ηγεσίας στον ΑΠΟΕΛ, η πρόσληψη του φιλόδοξου Γιώργου Δώνη, άλλαξε την διάθεση όλων στον Αρχάγγελο. Η γκρίνια και ο προβληματισμός έδωσαν την θέση τους στην αισιοδοξία και στην πίστη στην δυναμική της ομάδας για να βελτιωθεί σημαντικά και να μπει σε σταθερά ανοδική πορεία.

Ο Ελλαδίτης τεχνικός θα προχωρήσει σταδιακά σε αρκετές αλλαγές τόσο σε θέματα τακτικής όσο και σε θέσεων και προσώπων. Όπως και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έτσι και ο Δώνης θέλει η ομάδα του να έχει κατοχή της μπάλας και έλεγχο του ρυθμού του παιχνιδιού με το passing game, τις πολλές πάσες και την σωστή, γρήγορη επιθετική ανάπτυξη τόσο από τον άξονα όσο και από τα άκρα.

Με αυτά τα δεδομένα αναμένεται ν’ αλλάξουν αρκετά πράγματα στην 11άδα με αλλαγές προσώπων και την διαφοροποίηση του συστήματος. Αναμένεται λοιπόν το Σάββατο στο «Αμμόχωστος» με τον Ερμή να δούμε ένα διαφορετικό ΑΠΟΕΛ.

Τροχοπέδη στα πλάνα του κ. Δώνη και στις προθέσεις του για αλλαγές είναι η απουσία των πολλών διεθνών μέχρι την Τετάρτη. Θα μπορέσει να δουλέψει με όλους τους παίχτες του σε θέματα τακτικής βασικά μόνο στην προπόνηση της Πέμπτης και λιγότερο την Παρασκευή, παραμονή της δύσκολης αποστολής στο Αμμόχωστος».

Στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας των γαλαζοκιτρίνων είναι ο έμπειρος και υπερπολύτιμος Γκουστάβο Μαντούκαόπως επίσης και ο Μάριο Μπούντιμιρ. Δεν υπολογίζεται μόνο ο Ντα Σίλβα.

Αύριο Τρίτη ο νέος τεχνικός του ΑΠΟΕΛ θα πάει στο ΓΣΠ για να παρακολουθήσει τον αγώνα Κύπρος -Αλβανία προκειμένου να έχει ξεκάθαρη γνώμη για την ετοιμότητα όλων των παιχτών του.

Source : http://www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου