Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

ΟΜΟΝΟΙΑ - Συμπληρωμένος ο φάκελος

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση της Ομόνοιας, μέσω της οποίας ενημερώνει πως έχει κατατεθεί συμπληρωμένος ο φάκελος της ομάδας για τα κριτήρια της UEFA. Αισιοδοξία ότι η ομάδα θα περάσει με επιτυχία τον έλεγχο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας.

Η ανακοίνωση:
«Έχει κατατεθεί στην ΚΟΠ συμπληρωμένος ο φάκελος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για τα κριτήρια Σεπτεμβρίου και μετά από τις συντονισμένες ενέργειες που έγιναν τις τελευταίες βδομάδες, εκφράζεται η αισιοδοξία ότι το Σωματείο μας θα περάσει με επιτυχία τον έλεγχο της ΟΥΕΦΑ.

Σε περίπτωση που κριθεί απαραίτητο να γίνουν κάποιοι επί μέρους χειρισμοί, το Σωματείο μας είναι σε θέση να ανταποκριθεί, ούτως ώστε να μην προκύψει το οποιοδήποτε πρόβλημα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο εκφράζει τις ευχαριστίες του σε όλους όσους συνέβαλαν στην τεράστια προσπάθεια που έγινε, για να μπορέσει το Σωματείο μας να παραδώσει σήμερα συμπληρωμένο το φάκελό του.

Η προσπάθειά μας δεν τελειώνει εδώ, αλλά συνεχίζεται και στο μέλλον, με μοναδικό στόχο την έξοδο του Σωματείου από τη δύσκολη θέση στην οποία σήμερα βρίσκεται. Αυτός θα επιτευχθεί μόνο διαφυλάττοντας ως κόρη οφθαλμού την ομόνοια στην ΟΜΟΝΟΙΑ».

Source : http://www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου