Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

Καταθέτουν 13 ομάδες, δεν μπόρεσε η Αλκή

Η προθεσμία υποβολής των φακέλων λήγει σήμερα με τις 13 από τις 14 ομάδες να προλαβαίνουν τον χρόνο και να είναι έτσι συνεπείς σε ότι αφορά στα χρονοδιαγράμματα.

 Η μόνη ομάδα που δεν μπόρεσε να ανταπεξέλθει παρά τις προσπάθειες των διοικούντων της ήταν η Αλκή. Οι διοικούντες την «Αθάνατη» στάθηκε αδύνατο να εξασφαλίσουν λεφτά ή να προχωρήσουν σε διακανονισμούς. Έτσι η ομάδα της Λάρνακας θα αναμένει ουσιαστικά την υπόδειξη της Ουέφα και την απόφαση της ΚΟΠ για επιβολή ποινής αφαίρεσης έξι βαθμών. Θα φθάσει δηλαδή το -12 για την φετινή περίοδο.

Σε ότι αφορά στους υπόλοιπους ισχύουν τα εξής.
ΑΠΟΕΛ, Απόλλωνας, ΑΕΛ, Ερμής και ΑΕΚ Κουκλιών δεν έχουν ανοικτές υποθέσεις ενώ δεν έχουν τρέχοντα οφειλόμενα προς ποδοσφαιριστές και έχουν καταθέσει πλήρη φάκελο, χωρίς εκκρεμότητες.

Η Ομόνοια κατάφερε με την συγκέντρωση ενός μεγάλου ποσού να προχωρήσει σε πληρωμές, αλλά και σε διακανονισμό στην περίπτωση Ρουέδα. Έτσι παίρνουν το «πράσινο φως» και ξεκινούν την προσπάθεια για τα επόμενα κριτήρια που πρέπει να κατατεθούν μέχρι τις 17 Μαρτίου.

Ανόρθωση, Άρης, Εθνικός και Δόξα, κατάφεραν με υπογραφές και διακανονισμούς να συμπληρώσουν τον δικό τους φάκελο, όμως θα βρίσκονται σε αναμονή για διευκρινήσεις, ελπίζοντας ότι δεν τους έχει…ξεφύγει κάτι.

Τρεις ομάδες, ΑΕΚ, ΕΝΠ και Νέα Σαλαμίνα, πρόλαβαν κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή να συγκεντρώσουν τα ποσά που χρειάζονταν, αλλά και να προχωρήσουν στους απαραίτητους διακανονισμούς, όμως και αυτές θα ζήσουν την αγωνία των επόμενων ημερών για τις όποιες διευκρινήσεις.

Να αναφέρουμε ότι η προθεσμία υποβολής είναι για σήμερα μέχρι τις 15.00. Όλες οι ομάδες που προαναφέραμε έχουν αποστείλει μεγάλο μέρος, αφού τα κριτήρια δεν αφορούν μόνο στο οικονομικό κομμάτι. Κάποιες περαιτέρω διευκρινήσεις και συμπληρωματικά έγγραφα μπορούν να αποσταλούν μέχρι και αύριο όταν και οι φάκελοι, πρέπει να αποσταλούν στην Ουέφα.

Οι απαντήσεις και διευκρινήσεις από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία θα σταλούν πριν από το τέλος της βδομάδας ή στην αρχή της επόμενης και από εκεί και πέρα όπου και αν χρειαστεί θα επιβληθούν τιμωρίες.

- Source : http://www.sigmalive.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου