Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ - Τζέραρντ: «Ο τίτλος… αργεί»

Αν και είναι της άποψης πως ποτέ δεν θα πρέπει να λες ποτέ, ο Στίβεν Τζέραρντ ξεκαθάρισε ότι παρά τις όποιες πιθανότητες μπορεί να έχει η Λίβερπουλ για την κατάκτηση του φετινού τίτλου στην Πρέμιερ Λιγκ, ο ρεαλιστικός στόχος η κατάληψη μιας θέσης στην πρώτη τετράδα.

Ο εμβληματικός αρχηγός των «κόκκινων» θέλησε να στείλει το μήνυμά του στους οπαδούς της ομάδας που ονειρεύονται την κορυφή του πρωταθλήματος και έχουν ενθουσιαστεί με το ξεκίνημα που έχει πραγματοποιήσει το σύνολο του Μπρένταν Ρότζερς στο φετινό πρωτάθλημα.

Με την ηγετική του φυσιογνωμία, ο Στίβεν Τζέραρντ κράτησε χαμηλούς τόνους, τονίζοντας μεν πως «στη ζωή ποτέ δεν πρέπει να λες ποτέ», αλλά ήταν ξεκάθαρος για τον ρεαλιστικό στόχο της Λίβερπουλ.

«Ποτέ δεν πρέπει να λες ποτέ στη ζωή και αυτό κάνω και τώρα όσον αφορά τον τίτλο της Πρέμιερ Λιγκ, αλλά για να είμαι ειλικρινής, φέτος δεν είναι αυτός ο στόχος. Θέλουμε να βρεθούμε μέσα στην πρώτη τετράδα αρχικά…».

Ο Στίβεν Τζέραρντ, δεν θα μπορούσε να μην μιλήσει και για την αγάπη που τρέφει για τον σύλλογο, τον οποίο υπηρετεί:

«Είμαι ο αρχηγός της αγαπημένης μου ομάδας. Αυτής που υποστηρίζω από μικρό παιδί. Έχω ιδιαίτερη σχέση με τους οπαδούς και τους ανθρώπους αυτού του συλλόγου. Ποτέ δεν πήρα αποφάσεις με γνώμονα το οικονομικό συμφέρον. Πάντα αποφάσιζα με το συναίσθημα και γι’ αυτό δεν έφυγα ποτέ από τη Λίβερπουλ».

Source : http://www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου