Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

ΑΠΟΨΕ Η ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΝΙΚΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ

Ήδη το trailer, της πρώτης γι’ αυτή τη σεζόν, τηλεοπτικής εκπομπής του Τάσου Τρύφωνος έχει προκαλέσει ένα μικρό «πανικό», καθώς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προβαίνει σε «βαρύγδουπες» δηλώσεις!

Αναμένεται να τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση απόψε στο ΡΙΚ1, αφού αμέσως μετά το κεντρικό Δελτίο ειδήσεων ακολουθούν δύο στη σειρά πρεμιέρες.

 Αρχικά η πολυδιαφημιζόμενη δραματική σειρά «Πέτρινο ποτάμι» και ακολούθως το πετυχημένο talk show ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ με τον Τάσο Τρύφωνος να ανακρίνει τον Πρόεδρο Αναστασιάδη.
 
Με τις μέχρι τώρα ενδείξεις, από το ενδιαφέρον που επιδεικνύει το κοινό, τόσο η δραματική σειρά όσο και η μοναδική συνέντευξη του Νίκου Αναστασιάδη, αναμένεται να προκαλέσουν «αναστάτωση» στα μηχανάκια της AGB! 

 Όπως αναφέρθηκε σε προηγούμενο δημοσίευμα του must.com.cy, ο γνωστός δημοσιογράφος – παρουσιαστής, γνωστοποιεί μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook πως «Αυτή τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου λίγο μετά τις 10 το βράδυ στο ΡΙΚ1, πρεμιέρα για το ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ, 2ος κύκλος. Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης μας υποδέχεται στο σπίτι του στη Λεμεσό σε μια διαφορετική συνέντευξη όπως δεν τον έχετε ξαναδεί. 

Επίσης μιλούν οι κόρες του Έλσα και Ινώ αλλά και η "πρώτη κυρία" Άντρη Αναστασιάδη.» Παρακολουθώντας το trailer της εκπομπής, ο Νίκος Αναστασιάδης απαντά για πρώτη φορά και πάντα με το γνωστό καυστικό του χιούμορ σε εύστοχες ερωτήσεις σε μια διαφορετική συνέντευξη, η οποία πρόκειται να προκαλέσει αίσθηση. Μεταξύ άλλων απαντά και σχολιάζει για το θέμα που προέκυψε με τους συμπεθέρους του, τις σχέσεις του με την Αριστερά αλλά και το… ποτό

Πηγή: http://showtime-cy.blogspot.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου