Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

Τον νίκησε η φωτιά… Ζωντανό ακόμη το 20χρονο παληκάρι προσπαθούσε να βγει από το αυτοκίνητο, στην Αλάμπρα

Με τι λόγια να περιγράψει κανείς την τραγικότητα της είδησης ότι ο νεαρός Λοίζος Μαρκαντώνης, που έχασε την ζωή του στο δυστύχημα στην Αλάμπρα, ήταν ακόμη ζωντανός όταν το αυτοκίνητο ανεφλέγη και προσπαθούσε να εξέλθει από αυτό.

Η Ελένη Κολάνη, 19 ετών από τη Σια κι ο Λοΐζος Μαρκαντώνης, 20 ετών από τον Κόρνο, είναι τα θύματα του θανατηφόρου που συνέβη τα ξημερώματα του Σαββάτου στο δρόμο Αλάμπρας- Λυμπιών, παρά τη βιομηχανική περιοχή Αλάμπρας.

Το απόγευμα ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους προχώρησε στη νενομισμένη νεκροτομή επί των σωρών με τις ιστοπαθολογικές εξετάσεις να δείχνουν ότι η μεν 19χρονη σκοτώθηκε ακαριαία, αλλά ο 20χρονος πέθανε από ασφυξία καθώς προσπαθούσε τραυματισμένος να απεγκλωβιστεί από το φλεγόμενο αυτοκίνητο. Διαπιστώθηκε μάλιστα ότι ο μισός βρισκόταν εκτός του οχήματος, αλλά δεν πρόλαβε να απομακρυνθεί.

Οι δύο νέοι επέστρεφαν από συνάθροιση όταν συνέβη το δυστύχημα, προφανώς λόγω υπερβολικής ταχύτητας. Το όχημα προσέκρουσε σε προστατευτικό επιτοίχισμα και ανατράπηκε σε χωράφι για να μετατραπεί σε άμορφη μάζα σιδερικών.

Το αυτοκίνητο εντόπισαν λίγη ώρα αργότερα μέλη της Αστυνομίας ενώ βρίσκονταν σε περιπολία στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας, βλέποντας από μακριά τη φωτιά.

Για να πιστοποιηθεί η ταυτότητα των δυο θυμάτων χρειάστηκε να επιστρατευθεί η μέθοδος του DNA, αφού λόγω των εγκαυμάτων που υπέστησαν, ήταν αδύνατη η επίσημη αναγνώρισή τους.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τους σκεπάσει…

Πηγή: http://www.newsit.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου