Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

OMONOIA - Παραδίδεται συμπληρωμένος ο φάκελλος

Εκπνέει σήμερα η προθεσμία κατάθεσης των φακέλων των ομάδων για τα κριτήρια της UEFA. Όπως δήλωσε τόσο ο εκπρόσωπος τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Αντρέας Δημητρίου στη σελίδα μας, όσο και ο Γενικός Γραμματέας του σωματείου Χριστόφορος Χριστοφή στην «Goal» υπάρχει αισιοδοξία πως αυτός θα είναι συνεπής και η ΟΜΟΝΟΙΑ θα βγει αλώβητη από τη διαδικασία.

Το μεγαλύτερο αγκάθι σύμφωνα με τους δυο άντρες, ήταν η περίπτωση Ρουέδα. Οι χειρισμοί όμως των τελευταίων ημερών φαίνεται πως απέφεραν καρπούς και δεν θα υπάρξει πρόβλημα με αυτήν. Από τις δηλώσεις του εκπροσώπου τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ χθες πάντως, προκύπτει πως υπάρχει πιθανότητα το σωματείο μας να κληθεί να αντιμετωπίσει κάποιες εκκρεμότητες, όμως θεωρείται πως θα επιλυθούν με χειρισμούς μέσα στις νόμιμες διαδικασίες.

Ξεκάθαρα πάντως, η προσπάθεια ήταν η πιο δύσκολη από εκείνην του Μαρτίου, όταν ο κόσμος πραγματοποίησε ένα άθλο για να περάσουμε τα κριτήρια. Επιβάλλεται να βρεθούν μακροπρόθεσμες λύσεις, για να μην έχουμε συνεχώς ως δαμόκλειο σπάθη τα κριτήρια πάνω από το κεφάλι μας.

Source : http://omonoianews.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου