Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

Μαλλιοτραβήματα και καβγαδάκια στο Feel Fantastic

Μαλλιοτραβήγματα, μεγάλες προσωπικότητες του παγκόσμιου κινηματογράφου και της μουσικής σκηνής, πασαρέλα και φυσικά η αποχώρηση της βραδιάς. 

Ένα ακόμη live του Feel Fantastic ολοκληρώθηκε, με τις υποψήφιες Star Κύπρος,να βάζουν τα δυνατά τους για το πολυπόθητο στέμμα. Κάποιες κάνοντας πασαρέλα α λα Lady Gaga και κάποιες άλλες υποδυόμενες την Αλίκη Βουγιουκλάκη, την Marlene Dietrich και άλλες κυρίες που άφησαν εποχή. 

 Η πρώτη δοκιμασία, που στόχο είχε να… ξεκλειδώσει τα κορίτσια, να τους δώσει την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους στην ηθοποιία, να γίνουν πότε ναζιάρες, πότε μοιραία θηλυκά, πότε εκκεντρικές pop star, δεν είχε επιτυχία, αφού το αποτέλεσμα επί σκηνής δεν ικανοποίησε τους κριτές. Αυτό που κυρίως τους απογοήτευσε ήταν το ύφος των διαγωνιζόμενων, αλλά και η στάση του σώματός τους. Πώς να υποδυθείς Αλίκη Βουγιουκλάκι χωρίς νάζι; Και πώς να υποδυθείς τη Madonna χωρίς «αναίδεια» όπως σχολίασε χαρακτηριστικά ο Μίλτος Μακρίδης.



Κάπως…. χλιαρές ήταν και οι επόμενες δοκιμασίες, με τα μικροκαβγαδάκια μεταξύ της κριτικής επιτροπής και της παρουσιάστριας, Έλενας Παπαβασιλείου να κερδίζουν το ενδιαφέρον και τελικά το χειροκρότημα του κοινού. Τι κι αν τα κορίτσια προσπαθούσαν –μάταια- να πείσουν τον φωτογραφικό φακό πως καβγαδίζουν (;), η κριτική επιτροπή δεν είδε θυμό, νεύρο, τσαμπουκά και δεν ήταν καθόλου επιεικής. Σε αντίθεση, τα... μαχαίρια που αντάλλαξαν λίγο αργότερα ο Μίλτος Μακρίδης και η Έλενα Παπαβασιλείου ήταν το αλατοπίπερο της βραδιάς.



«Οι κοπέλες από την πρώτη δοκιμασία που κάναμε, παίρνουνε πάρα πολύ θετικά τα σχόλια των κριτών, παρά τα όσο εσύ και ο Τάσος προσπαθείτε να τις τσιγκλήσετε», είπε ο Μίλτος Μακρίδης, απευθυνόμενος στην Έλενα Παπαβασιλείου, μετά την προσπάθεια της παρουσιάστριας να κάνει τα κορίτσια να σχολιάσουν τις χαμηλές βαθμολογίες των κριτών.

«Συγγνώμη, μας βάζεις εμάς λόγια τώρα;» ήταν η απάντηση της παρουσιάστριας, που έδειξε να ενοχλήθηκε από το σχόλιο του κριτή. Μάλιστα, προλαβαίνοντας τον αντίλογο, πρόσθεσε: «αν δεν τις ρωτήσουμε και δεν εκφέρουν τη γνώμη τους, πώς θα τη βγάλουνε, όταν εσύ είσαι από πάνω και τους λες 5;».



To κοινό, που μέχρι εκείνη τη στιγμή ήταν αμέτοχος θεατής, επιδοκίμασε την παρουσιάστρια με το χειροκρότημά του.

H βραδιά ολοκληρώθηκε με την καθιερωμένη αποχώρηση που, μέχρι να ανακοινωθεί, η Έλενα Παπαβασιλείου χόρεψε τις διαγωνιζόμενες στο ταψί. Η κοπέλα που εγκατέλειψε τελικά το όνειρο για το στέμμα, ήταν η 20χρονη Μαριλένα Πελετιέ.



Φωτογραφίες: Λούης Λοϊζίδης Μήτσου

Πηγή: http://elita.philenews.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου