Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

ΑΠΟΛΛΩΝ LADIES - Αναχώρησε για Αυστρία

Για την Αυστρία αναχώρησε τα ξημερώματα της Δευτέρας η Απόλλων Ladies, ενόψει του επαναληπτικού αγώνα της ερχόμενης Τετάρτης με την Νούλεμπακ. Για τον σκοπό αυτό εκδόθηκε δελτίο τύπου:

«Με στόχο τη μεγάλη υπέρβαση, ταξιδεύει σήμερα (14/10) πρωινές ώρες η Απόλλων Ladies με προορισμό το Νούλεμπακ της Αυστρίας. Την ερχόμενη Τετάρτη, τα κορίτσια του Αγγέλου Τσολάκη, καλούνται να κερδίσουν την ομώνυμη ομάδα και να ανατρέψουν το σκορ του πρώτου αγώνα έτσι ώστε να πάρουν την πρόκριση στους 16 του θεσμού του Τσάμπιονς Λιγκ και να γράψουν την πιο «χρυσή» σελίδα στην ιστορία της ομάδας.

Το εγχείρημα είναι δύσκολο ωστόσο υπάρχει και πίστη αλλά και αισιοδοξία για ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα. Άπαντες στο στρατόπεδο των Ladies γνωρίζουν πως στην αναμέτρηση του Τσιρείου, η απόδοση της ομάδας δεν έφτασε στα επιθυμητά επίπεδα και ότι οι περισσότερες παίκτριες δεν παρουσίασαν στο γήπεδο τον καλύτερο αγωνιστικό τους εαυτό.

Η Νούλεμπακ δεν είναι φόβητρο και αυτό το έχουν εμπεδώσει καλά τόσο οι παίκτριες όσο και η τεχνική ηγεσία.
Στόχος λοιπόν η μεγάλη ανατροπή και πρόκριση και όλοι στην ομάδα είναι αποφασισμένοι να καταθέσουν πάθος και θέληση για να το πετύχουν.

ΓραφείοΤύπου
Apollon Ladies F.C.

Source : http://www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου