Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

"ΚΑΗΚΑΝ"... ΟΙ ΠΑΤΑΤΕΣ - ΠΥΡ & ΜΑΝΙΑ Ο ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΦΙΛΟΥΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ

Μετά από την αιφνίδια παραίτηση των δύο ηθοποιών, Μάριου Δημητρίου και Μανώλη Αναστασίου, από την παραγωγή Πατάτες Αντιναχτές, ο παραγωγός Νικόλας Κουμίδης ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook σχόλιο με την υπογραφή της παραγωγής, με το οποίο...

... καυτηριάζει την εξέλιξη αυτή αλλά και ενημερώνει τόσο για την πορεία των γυρισμάτων και της προβολής των νέων επεισοδίων, όσο και για την αντικατάσταση των δύο ηθοποιών. Ακολουθεί αυτούσιο το κείμενο: 
 
«Η Παραγωγή «Πατάτες Αντιναχτές» ανακοινώνει την αποχώρηση των ηθοποιών Μάριου Δημητρίου και Μανώλη Αναστασίου. Οι δύο ηθοποιοί ενημέρωσαν τηλεφωνικώς την Πέμπτη το βράδυ την παραγωγή ότι επιθυμούν να αποχωρήσουν για προσωπικούς λόγους.

 Έγινε προσπάθεια για να μεταπεισθούν όμως οι λόγοι για τους οποίους αποχωρούν δεν αφορούν το πρόγραμμα ή την παραγωγή, καλλιτεχνικό οικονομικό ή άλλο και ως εκ τούτου ήταν αδύνατο να αλλάξει κάτι. Η παραγωγή αναγκάστηκε να ακυρώσει την προγραμματισμένη για την περασμένη Παρασκευή φωτογράφηση για την επίσημη αφίσα καθώς επίσης και την έναρξη γυρισμάτων που ήταν προγραμματισμένη για αύριο.

 Περαιτέρω η προβολή των νέων επεισοδίων θα αρχίσει στις 31 Οκτωβρίου ημέρα Πέμπτη αντί στις 24. Αυτήν την εβδομάδα η παραγωγή θα προχωρήσει σε κλειστό casting για αντικατάσταση των δύο που αποχώρησαν. 

Τέλος να σημειώσουμε ότι το γεγονός της αποχώρησης μας θλίβει σαν ομάδα ιδιαίτερα αν αναλογιστούμε ότι το πρόβλημα δεν αφορούσε σε καμία περίπτωση το πρόγραμμα. Επιπλέον θεωρούμε πλήρως αντιεπαγγελματική την στάση των δύο ηθοποιών, οι οποίοι άφησαν εκτεθειμένη την παραγωγή. Παραγωγή ΠΑΤΑΤΕΣ ΑΝΤΙΝΑΧΤΕΣ»

Source : http://showtime-cy.blogspot.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου