Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

U19 - Εγελάσαμεν τους!

Απίστευτα πράγματα από την U19 της Κύπρου που με τρία γκολ από το 89’ και μετά κέρδισε 7-0 το Γιβραλτάρ και σε συνδυασμό με το 3-0 που έχασε η Κροατία από τη Τσεχία προκρίθηκε για τρίτη σερί σεζόν στο Elite Round! 


Χρειαζόταν να ανατρέψουμε διαφορά 10 γκολ και τελικά βόλεψαν τα αποτελέσματα ώστε με ένα γκολ παραπάνω (σκοράραμε 10 έναντι 9 της Κροατίας) πήραμε εμείς το εισιτήριο της πρόκρισης. Δυο γκολ έβαλε ο Τζαλμάς και από ένα οι Μακρής, Θεράποντος, Λίλλης, Καρώ, και Κατσιάτης.

Η ενημέρωση για τον αγώνα από την ιστοσελίδα της ΚΟΠ
Οι νεαροί διεθνείς μπήκαν επιθετικά και πήραν προβάδισμα πολύ νωρίς στο σκορ.

Στο 3' ο Ανδρέας Μακρής άνοιξε το σκορ για την Εθνική μας και στο 22' ο Παναγιώτης Θεράποντος πέτυχε το 2-0.

Στο 40 μεγάλη ευκαιρία για την Εθνική μας να αυξήσει το σκορ. Μετά από σέντρα του Θεράποντος από πολύ καλή θέση ο Μακρής έπιασε την κεφαλιά που έφυγε πάνω από τα δοκάρια της εστίας του Γιβραλτάρ.

Στο 42' μετά από εκτέλεση κόρνερ χάνεται νέα ευκαιρία για την Κύπρο.

Η Εθνική μας επέβαλε το ρυθμό της και θα μπορούσε να κλείσει το ημίχρονο με μεγαλύτερο σκορ από το 2-0.

Ίδιο το σκηνικό
Ίδιο το σκηνικό και στο ξεκίνημα της επανάληψης με τους διεθνείς μας να κυνηγούν το γρήγορο γκολ.

Στο 50' η Εθνική μας πλησιάζει κοντά στο γκολ όμως η προσπάθεια του Λίλλη σταματά στα δοκάρια των αντιπάλων μας. Στο 61' ο Λέανδρος Λίλλης με διπλή προσπάθεια από κοντά πετυχαίνει το 3-0.

Στο 66' μετά από εκτέλεση φάουλ του Παπαφώτη ο Τζιάμμας με κεφαλιά ανεβάζει το δείκτη του σκορ στο 4-0 και στο 89' ο Κατσιατής το 5-0 και στο 90' ο Καρώ το 6-0. Στις καθυστερήσεις ο Τζιάμμας ανεβάζει το δείκτη του σκορ στο 7-0

Στο άλλο παιχνίδι η Τσεχία προηγείται με 3-0 της Κροατίας.

Ο στόχος της νίκης είναι δεδομένος και μόνο με νίκη με ευρύ σκορ και ήττα της Κροατίας από τους Τσέχους θα μας δώσει την ευκαιρία να διεκδικήσουμε το καλύτερο στην τελική κατάταξη του ομίλου. Στην επόμενη φάση της διοργάνωσης θα περάσουν οι δύο πρώτες ομάδες.

Η Κύπρος αγωνίζεται με τους Κ. Παναγιώτου, Α. Παναγιώτου, Θ. Ιωάννου, Καρώ, Τζιάμμας, Κατελάρης, Παπαφώτης, Π. Κωνσταντίνου (51΄Κοσμάς), Λίλλης (76' Κατσιατής), Θεράποντος (65' Ευσταθίου), Μακρής.

Source : http://www.24sports.com.cy/

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου