Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Πίστα ταχύτητας ζητούν και στην Πάφο

Το παράδειγμα της λεωφόρου Γρίβα Διγενή στην Έγκωμη, με την απόφαση των αρμοδίων για δημιουργία μιας πίστας ταχύτητας που να πληροί τους όρους ασφαλείας ώστε οι νεαροί «ραλίστες» να σταματήσουν τους επικίνδυνους αγώνες τους σε δημόσιους δρόμους, άρχισαν ήδη να θέτουν δειλά-δειλά και κάτοικοι περιοχών της Πάφου.

Μετά τα πρόσφατα έντονα παράπονα, περιοίκων του βόρειου παρακαμπτήριου, εκπρόσωποι κατοίκων και οργανωμένων συνόλων άρχισαν να προωθούν προς βουλευτές και κρατικές Αρχές το αίτημα για αντίστοιχη δημιουργία μιας πίστας ταχύτητας και στην Πάφο, ώστε να σταματήσει η επικίνδυνη δραστηριότητα σε περιοχές όπως ο βόρειος και ο νότιος παρακαμπτήριος και παράδρομοι τους.

Κάτοικοι των περιοχών αυτών καταγγέλλουν το τελευταίο διάστημα ότι μικροί μαθητές και άλλοι νεαροί, μετατρέπουν σχεδόν κάθε Σαββατόβραδο οδικούς άξονες σε κεντρικά σημεία της Πάφου σε αυτοσχέδιες «πίστες ταχύτητας» με τεράστιους κινδύνους για τους ίδιους, αλλά και για περίοικους και διερχόμενους αυτοκινητιστές.

Το πρόβλημα εντοπίζεται με ιδιαίτερη συχνότητα στην οδό Γεωργίου Νικολάου, που αποτελεί κάθετο δρόμο στον βόρειο παρακαμπτήριο Πάφου.

Πηγή: http://www.philenews.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΕΔΩ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου