Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ - Η ενδεκάδα της αγωνιστικής

Ολοκληρώθηκε η έκτη αγωνιστική στο πρωτάθλημα μας και οι συντάκτες του 24sports ψήφισαν για την καλύτερη ενδεκάδα.

Τερματοφύλακας
Μπούνα Κουντούλ-Εθνικός Άχνας
Ο Σενεγαλέζος μπορεί να νικήθηκε δύο φορές αλλά ήταν η αιτία για να κρατήσει η ομάδα του γερά στον αγώνα και να απειλήσει με απώλεια βαθμών την Ανόρθωση.

Δεξί μπακ
Παουλίνιο-Ερμής
Ο βραζιλιάνος στην τέταρτη του χρονιά στην Κύπρο συνεχίζει να δείχνει ότι παραμένει πολύτιμος. Άριστος στα αμυντικά του καθήκοντα κατάφερε να περιορίσει τους αντιπάλους

Αριστερό μπακ

Άντονι Σκαραμοτσίνο-Ομόνοια
Ο Γάλλος χρωστούσε ένα καλό παιχνίδι στην ομάδα του και το έκανε με την ΑΕΚ. Καλός ανασταλτικά βοήθησε να μην γίνουν επικίνδυνες φάσεις στην εστία ενώ βοήθησε και στην ανάπτυξη όποτε του δινόταν η ευκαιρία.

Κεντρικός αμυντικός
Ντίνο Σκβόρκ-Νέα Σαλαμίνα
Ο Κροάτης ήταν από του κύριους συντελεστές να μην δημιουργηθούν φάσεις μπροστά από την εστία του Σέτκους. Καθοριστικές παρεμβάσεις από τον κεντρικό αμυντικό της Νέας Σαλαμίνας βοήθησε τα μέγιστα στο να μην δεχθεί γκολ η ομάδα του.

Κεντρικός αμυντικός
Ντράγκαν Ζάρκοβιτς-Ερμής
Ο Σέρβος έκανε μεστό παιχνίδι στον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ και καθάρισε ότι πήγαινε να γίνει επικίνδυνο μπροστά στην εστία της ομάδας του.

Μέσος
Ρασίντ Χαμτανί-Απόλλων
Ο Μαροκινός ακόμα τρέχει στον αγώνα. Εκπληκτικά πνευμόνια από τον μέσο του Απόλλωνα παραμένει πολύτιμος στην φετινή πορεία του Απόλλωνα σε πρωτάθλημα και Ευρώπή

Μέσος
Ρενάτο Μαρκάσα-Ομόνοια
Ο Πορτογάλος έπαιξε στην μεσαία γραμμή λόγω απουσίας του Λεάντρο και αυτό δεν φάνηκε καθόλου. Αντίθετα μάλιστα κατάπιε αμέτρητα χιλιόμετρα στον αγώνα και έφτιαξε και το γκολ της ομάδας του

Αριστερό εξτρέμ
Ηλίας Βαττής-Νέα Σαλαμίνα
«Στον Ηλία» φώναζε ο Καλαιτζίδης λίγο πριν το δεύτερο γκολ της Νέας Σαλαμίνας. Ο Κύπριος μεσοεπιθετικός τον δικαίωσε αφού κατέβασε με άψογο στυλ και πλάσαρε τον Ρομέρό. Επικίνδυνος σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του και άλλο.

Δεξί εξτρέμ
Μάρκο Ταγκατζούμι-Ερμής
Ο Νιγηριάνος συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις με τον Ερμή και δείχνει ότι είναι μια πολύτιμη για τους φτεροπόδαρους φέτος. Καλές προσπάθειες αναστάτωσε την αντίπαλη άμυνα του ΑΠΟΕΛ.

Επιθετικός
Ροπέρτο Γκαρσία-Απόλλων
Ακόμα μια καλή εμφάνιση από τον Ισπανό επιθετικό του Απόλλωνα. Πέτυχε δύο γκολ, έφτιαξε ένα και ήταν δραστήριος στον αγώνα με την ΑΕΚ Κουκλιών

Επιθετικός
Ροπέρτο Κολαούτι-Ανόρθωση
Ο Κολαούτι συνεχίζει να βάζει γκολ και να προηγείται στον πίνακα των σκόρερ. Με το γκολ του έδωσε την νίκη στην ομάδα του αποτρέποντας την ισοπαλία.

Στον πάγκο οι: Σέτκους (Νέα Σαλαμίνα), Ενρίκε (Ερμής), Φερνάντεζ (Δοξα), Σανγκόι (Απόλλων), Δημητρίου (Ερμής), Εντιαγιέ (Νέα Σαλαμίνα), Εφραίμ(Ομόνοια)

Source : http://www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου