Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

ΑΝΟΡΘΩΣΗ - Ευκαιρία για αρκετούς

Ένας αγώνας κυπέλλου με ομάδα της Β1 κατηγορίας, έστω και από τις ποιοτικές όπως η Αναγέννηση, δεν προσφέρεται για πολλά παραπάνω από το να πάρει την πρόκριση η Ανόρθωση και να συνεχίσει στο θεσμό.

Τα τελευταία χρόνια ούτε στο κύπελλο ήρθε κάποια χαρά, τελευταίο τρόπαιο το 2007 και τελευταίος τελικός το 2008, οπόταν και σε αυτό το στόχο θα παλέψουν για να πάνε μέχρι τέρμα.

Ο Κόστα πήρε μαζί του στην αποστολή παίκτες όπως οι Γκάλαμαζ, Βέγκα, Σοσιάν, Σιέλης, Αβραάμ, Οικονόμουκαι Θεοδώρου, που ακόμα δεν έχουν πάρει χρόνο συμμετοχής τουλάχιστον ως βασικοί και κάποιοι εξ αυτών αναμένεται να ξεκινήσουν.

Ούτως ή άλλως Οκκάς και Ζόρζ έμειναν εκτός αποστολής ενώ ο Φοφανά είχε ένα μικροπρόβλημα και πολύ πιθανόν να προφυλαχθεί.

Θυμίζουμε πως Λοιζίδης και Μακρής είναι τα δυο στελέχη του ρόστερ που έπαιζαν με την U19 της Κύπρου και προκρίθηκαν στο Elite Round. Ο Μακρής μάλιστα σκόραρε και τέσσερα γκολ, πρώτος σκόρερ της ομάδας. Αξίζει να σημειώσουμε πως και ο Ανδρέας Καρώ που σήμερα είναι στη Νότινγχαμ Φόρεστ είναι προϊόν των ακαδημιών της «Μεγάλης Κυρίας».

Source : http://www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου