Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Τα παρατάει ο βασιλιάς της βιομηχανίας πορνό!

Η είδηση έσκασε σαν βόμβα στο χώρο της ερωτικής βιομηχανίας...



Ο «βασιλιάς του πορνό», Φάμπιαν Τιλμάν αποσύρεται οριστικά από την βιομηχανία του ερωτικού θεάματος.

Ο 35χρονος έχει ήδη καταφέρει να κυριαρχεί στον χώρο της «ενήλικης και κυπρικής διασκέδασης» μιας και η ιστοσελίδα κολοσσός Manwin αριθμεί 16 δισεκατομμύρια κλικ μηνιαίως εκ των οποίων, αναλογικά πολλά είναι… κυπριακά.

Όπως ο ίδιος ενημέρωση τους εργαζόμενους του, πουλάει ολόκληρο το μερίδιο του, το οποίο ψίθυροι της ερωτικής showbiz το θέλουν να ξεπερνά τα 73 εκατομμύρια δολάρια.

Ο ίδιος πάντως φαίνεται να επιβεβαιώνει με τη στάση του τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας, εφόσον δεν διέψευσε τίποτα αλλά ούτε και επιβεβαίωσε.

Ωστόσο, δημοσιεύματα στο σημερινό Τύπο θέλουν τον Τίλμαν σε επιστολή που απέστειλε προς τους εργαζομένους του να αποχωρεί γιατί όπως αποκάλυψε κάνει ότι κάνει με βαριά καρδιά.

Σημειώνουμε ότι ο Τίλμαν είναι πατέρας δύο παιδιών.

«Πιστέψτε με, ήταν μια από τις πιο δύσκολες αποφάσεις στην ζωή μου και για μένα και για την σύζυγό μου», είπε.

Γνωρίζοντας τον Τιλμάν, εύκολα τον χαρακτηρίζει κανείς ως ένα άνθρωπο ντροπαλό ο οποίος ξεκίνησε την «δράση» του στο τέλος της δεκαετίας του 90, όταν ανέπτυξε ένα εύκολο λογισμικό ονόματι NATS και συνέδεσε για πρώτη φορά σε αυτό ένα μεγάλο αριθμό ιστοσελίδων.

Το όνομα του Γερμανικής καταγωγής πρωτοπόρου στον χώρο απασχόλησε το 2012 τα media, όταν συνελήφθη για φοροδιαφυγή στο Βέλγιο. Εκδόθηκε στην Κολωνία και αφού κατέθεσε ένα επταψήφιο ποσό, αφέθηκε ελεύθερος και συνέχισε τις hot επαγγελματικές του δραστηριότητες.

Σήμερα ο Manwin εργοδοτεί 1.000 μόνιμους εργαζομένους και ο τζίρος του υπερβαίνει 100 εκατομμύρια δολάρια τον χρόνο. Μπορεί η ιστοσελίδες του να έχουν δωρεάν πρόσβαση παρ’ όλα αυτά όσοι θέλουν να διαφημιστούν πληρώνουν… αδρά!

Πηγή: http://www.newsit.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου