Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

ΑΝΟΡΘΩΣΗ - Δερύνεια και στο βάθος ΓΣΠ...

Στην Ανόρθωση αφήνουν πίσω το παιχνίδι με τον Εθνικό αφού οι υποχρεώσεις της ομάδας τρέχουν. Η «Κυρία» φιλοξενεί την Τετάρτη την Αναγέννηση Δερύνειας και θέλει χωρίς μεγάλη πίεση να πάρει την πρόκριση για να μπορέσει να επικεντρωθεί στο μεγάλο ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ.

Φυσικά η ομάδα της Δερύνειας δεν θα κατέβει στο Αντώνης Παπαδόπουλος για βόλτα. Θα κάνει το παιχνίδι της χωρίς άγχος και ότι βγει. Γι΄αυτό το συγκρότημα του Ζόρζε Κόστα καλείται σε ακόμα ένα παιχνίδι να κάνει το καθήκον του, να είναι σοβαρό και να πάρει την υπόθεση πρόκριση που θυμίζουμε ότι θα κριθεί σε ένα μόνο παιχνίδι.

Ο Πορτογάλος τεχνικός ετοιμάζει αρκετές αλλαγές αφού θέλει να ξεκουράσει κάποιους βασικούς ενόψει ΑΠΟΕΛ και παράλληλα να δει και την ετοιμότητα των υπολοίπων.

Έτσι πολύ πιθανόν να δούμε ακόμα και στο αρχικό σχήμα τους Βέγκα, Σιέλη, Γκάλαμαζ, Σουσιάν Αβραάμ, Οχαγιόν και Γκαρσία ενώ υποψηφιότητα βάζουν και κάποιοι νεαροί.

Εκτός αποστολής θα βρίσκεται ο Οκκάς που ήδη βρίσκεται με άδεια στην Ελβετία για σεμινάριο προπονητικής.

Η Ανόρθωση θα βρει και ένα πρώην δικό της κόντρα στην Αναγέννηση αφού εκεί αγωνίζεται ο Πάνος Λινάρδος που αποκτήθηκε τον Γενάρη από την ΑΕΖ και αποδεσμεύτηκε πριν αρχίσει το πρωτάθλημα.

Source : http://www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου