Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Σαλαμίνα: Παίρνει την ουσία

Στη Νέα Σαλαμίνα έδειξαν και κόντρα στον ΑΠΟΕΛ ότι μπορούν να κτυπήσουν τέτοιου είδους ματς.

Απλά σε εκείνο το παιχνίδι δεν πήραν την ουσία και έχασαν την ευκαιρία να πάρουν τουλάχιστον τον ένα βαθμό.

Κόντρα στην ΑΕΛ όμως τα είχαν όλα και πανηγύρισαν μια μεγάλη επιτυχία που πέραν της βαθμολογικής ώθησης δίνει στην ομάδα της Αμμοχώστου και ψυχολογική τόνωση.

Οι ερυθρόλευκοι, αν δεν άρχιζαν με πλην (λόγω κριτηρίων Μαρτίου), αυτή τη στιγμή θα είχαν εννιά βαθμούς και η αλήθεια είναι ότι θα ένιωθαν περισσότερη ασφάλεια. Ωστόσο, δεν κοιτούν πίσω και προσπαθούν σε κάθε παιχνίδι να παίρνουν το ζητούμενο για να ηρεμήσουν από τον βραχνά της διαβάθμισης το συντομότερο.

Φυσικά δεν παρασύρονται. Ακόμη είναι πολύ γρήγορα για πανηγύρια. Η συνέχεια είναι ακόμη πιο δύσκολη, αφού την επόμενη αγωνιστική θα συγκρουστεί στο ΓΣΖ με την ΑΕΚ και την 8η θα φιλοξενηθεί στο ΓΣΠ από την Ομόνοια.

Δύο ματς που είναι το αουτσάιντερ και κάθε βαθμός... λογαριάζεται διπλά. Από την άλλη, όπως γίνεται λοιπόν αντιληπτό, η επιτυχία κόντρα στους γαλαζοκίτρινους ήταν ιδιαίτερα σημαντική, αφού την... αποσυμπιέζει κάπως.

Προέχει το κύπελλοΟι ερυθρόλευκοι την Τετάρτη φιλοξενούν την Καρμιώτισσα και δεν θέλουν να έχουν περιπέτειες. Το κύπελλο είναι ένας θεσμός στον οποίο όλοι ελπίζουν. Αναμένεται ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης να προφυλάξει και κάποιους παίκτες.

Όσον αφορά τον επικείμενο αγώνα με τους κιτρινοπράσινους, ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης θα περιμένει να δει την κατάσταση του Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς για να καταστρώσει τα πλάνα του.


Ο Κυπροποιημένος άσος αποκόμισε ένα μικροπρόβλημα κόντρα στην ΑΕΛ, αλλά σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις δεν είναι κάτι το σοβαρό.

Το μόνο αρνητικό του αγώνα με την ΑΕΛ ήταν ότι ο κόσμος δεν ήταν εκεί για να χειροκροτήσει τους παίκτες. Το παιχνίδι ως γνωστόν ήταν κεκλεισμένων των θυρών και το οικονομικό πλήγμα τεράστιο.

Έτσι η διοίκηση καλεί τον κόσμο της να μην σταματήσει να προσφέρει, αφού ο αγώνας οικονομικής επιβίωσης δεν σταματά.

Source : www.politis.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου