Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Κλοπές αυτοκινήτου, κοσμημάτων, ηλεκτρικών εργαλείων και συσκευών

Λίγες ώρες, τη Δευτέρα το πρωί, ήταν αρκετές για το ζεύγος των επιτηδείων, που επέλεξε να «δραστηριοποιηθεί» στις οδούς Αριστοτέλους και Βίκτωρος Ουγκώ στο κέντρο της Λεμεσού.

Ανύποπτος κάτοικος που επέστρεψε στο σπίτι του, μισή ώρα μετά την μεταφορά της συζύγου του στην εργασία, βρήκε εντός της κατοικίας του νεαρή «επισκέπτρια». 

Στην απορία του πως βρέθηκε εκεί, εκείνη του απάντησε πως περίμενε κάποια φίλη της και τράπηκε, χωρίς άλλη κουβέντα, σε φυγή. Μετά από έλεγχο, ο πολίτης διαπίστωσε πως η άγνωστη νεαρή, δεν πρόλαβε να αποσπάσει οτιδήποτε από την κατοικία του.

Λίγο αργότερα στην περιοχή βρέθηκε η ισχυρή αστυνομική δύναμη, καθώς υπήρχαν τρεις καταγγελίες από παραπονούμενους, για κλοπή περιουσίας τους. Μία γυναίκα κατήγγειλε πως διαρρήχθηκε το σπίτι της και κλάπηκαν κοσμήματα, τσάντες, καλλυντικά και χρήματα, ενώ κάτοικος της ίδιας περιοχής κατήγγειλε την κλοπή από το αυτοκίνητό του ηλεκτρικών εργαλείων και συσκευών, αξίας μεγαλύτερης των 500 ευρώ.

Τέλος, ακόμη ένας πολίτης κατάγγειλε την κλοπή του αυτοκινήτου του, που μεταβαίνοντας στο καφενείο, το είχε σταθμεύσει σε κοντινή απόσταση, αφήνοντας το ξεκλείδωτο και τα κλειδιά πάνω στη θέση του συνοδηγού.

Μετά τα στοιχεία που δόθηκαν στους αστυνομικούς τις περιγραφές που έγιναν από τους παραπονούμενους, έγινε κατορθωτή η σύλληψη της νεαρής επιτήδειας. Από την Αστυνομία καταζητείται ο συνεργάτης της ύποπτης, ένας 25χρονος ελληνοκύπριος.

Πηγή: http://www.kathimerini.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου