Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΧΕΙΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜUST ! ΜΑ ΜΟΥ ΠΑΕΙ;

Πόνταρε στο κόκκινο στα χείλη, και βγες κερδισμένη τη νέα σεζόν.Ξέχασε την ασφάλεια των φυσικών κραγιόν και ενέδωσε στο πιο καuτό χρώμα της φετινής μόδας.

Το κόκκινο. Ζεστό και αισθησιακό ταιριάζει σε κάθε επιδερμίδα.Ακόμα και με μια μάσκαρα και λίγη πουδρα είσαι έτοιμη να κλέψεις τα βλέμματα όμως πρέπει να ξέρεις μερικά μυστικά που θα σου φανούν χρήσιμα...

Βαθύ Πορφυρό
Σου ταιριάζει εάν…έχεις σκουρόχρωμα μαλλιά. Επίσης ταιριάζει με κάθε απόχρωση δέρματος. Ένα πέρασμα με μια σκιά σε βαθιά κόκκινη απόχρωση στα βλέφαρα θα δώσει ένα ελαφρύ αισθησιακό αποτέλεσμα σε συνδυασμό με τα χείλη.
Θα δείχνεις τέλεια αν…θέλεις να κάνεις μια εντυπωσιακή είσοδο σε ένα party ή όταν θέλεις να δώσεις μια πινελιά λάμψης σε ένα απλό μαύρο φόρεμα. Χρειάζεται όμως προσοχή. Να μην επιλέξεις ματ υφές γιατί οι βαθιές αποχρώσεις χρειάζονται λάμψη για να αναδειχθούν.

Ζεστό Καστανοκόκκινο
Σου ταιριάζει εάν…το χρώμα της επιδερμίδας σου κιτρινίζει. Μια γραμμή από καστανόχρωμο μολύβι για τα μάτια και λίγο ρούζ σε ροδακινί απόχρωση είναι ότι χρειάζεσαι για να ολοκληρώσεις το μακιγιάζ σου.
Θα δείχνεις τέλεια αν…έχεις μια απογευματινή κυριακάτικη έξοδο ή ακόμα και μια βραδινή αλλά όχι επίσημη εμφάνιση. Αυτή η ζεστή απόχρωση του κόκκινου ταιριάζει απόλυτα με απογευματινό απλό ντύσιμο.

Αθέατο περίγραμμα
Σου ταιριάζει εάν…θέλεις το χρώμα του κραγιόν να διατηρηθεί και να μη δημιουργήσει γραμμές γύρω από τα χείλη. Επέλεξε κάποιο ακριβώς στην απόχρωση με το κραγιόν που χρησιμοποιείς.
Θα φαίνεται τέλειο εάν…το απλώσεις με απαλές κινήσεις από το κέντρο των χειλιών προς τις εξωτερικές γωνίες. Επέλεξε ένα πολύ απαλό ενυδατικό μολύβι που δεν θα τραυματίσει τα χείλη σου και φρόντισε να έχεις πάντα ξυσμένη τη μύτη για απόλυτο περίγραμμα.

Φωτεινό Κοραλί
Σου ταιριάζει …εάν έχεις ξανθά μαλλιά και μικρά χείλη. Το γκλος είναι εύκολο στην χρήση και μπορείς να το χρησιμοποιήσεις πολλές ώρες στη διάρκεια της ημέρας. Είναι ιδανικό για ένα 50 s look και προσθέτει δίνει μοναδική λάμψη με τη προυπόθεση που θα κρατήσεις το υπόλοιπο πρόσωπο ομοιόμορφο με ένα λαμπερό φον ντε τεν και μαύρη μάσκαρα.
Θα φαίνεται τέλειο εάν: Το Απλώσεις σε ενυδατωμένα χείλη ώστε το αποτέλεσμα να δείχνει μοναδικό και τέλειο. Το κόκκινο με πορτοκαλί τόνους είναι ιδιαίτερα νεανικό και αναδεικνύει τα μικρά χείλη.


Πηγή: http://www.ediva.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΔΩ 


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου