Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Kύπελλο Coca - Οι ομάδες που προκρίθηκαν και η συνέχεια

Δώδεκα ομάδες εξασφάλισαν χθες την πρόκριση τους στο Β' γύρο του Κυπέλλου Coca - Cola, από τους αγώνες του Α' γύρου που έγιναν χθες.

Πρόκειται για της Ανόρθωση, ΕΝΠ, ΑΕΚ Λάρνακας, Ολυμπιακό, Ονήσιλο, Άρη, Νέα Σαλαμίνα, Ερμής, Ομόνοια Λευκωσίας, Δόξα Κατωκοπιάς, Εθνικός Άχνας και ΑΕΚ Κουκλιών.

Δύο ομάδες εξασφάλισαν την πρόκριση τους στην παράταση και μια στα πέναλτι. Στην παράταση προκρίθηκαν η ΑΕΚ Λάρνακας (2-1 τον Οθέλλο Αθηαίνου) και η ΕΝΠ (5-3 το Χαλκάνορα).

Τη διαδικασία των πέναλτι την χρειάστηκε η Ανόρθωση η οποία νίκησε με 5-4 την Αναγέννηση Δερύνειας, με τον αγώνα στην κανονική του διάρκεια και στην παράταση να τελειώνει ισόπαλος 0-0.

Απομένουν δύο αγώνες για να ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος του Κυπέλλου Coca - Cola. Στις 30 Οκτωβρίου η Αλκή υποδέχεται την ΑΕΠ (14:00) και στις 19 Δεκεμβρίου ο Διγενής Ορόκλινης το ΑΠΟΕΛ (13:30).

Ο αγώνας Αλκής - ΑΕΠ μεταφέρθηκε λόγω συμμετοχής τεσσάρων ποδοσφαιριστών της Αλκής με την Εθνική Νέων σε επίσημους αγώνες στην Τσεχία και ο αγώνας του Διγενή Ορόκλινης με το ΑΠΟΕΛ λόγω των Ευρωπαϊκών υποχρεώσεων του ΑΠΟΕΛ.

Σε αυτή τη φάση του Κυπέλλου δεν συμμετέχουν ο Απόλλωνας και η ΑΕΛ, ομάδες που αγωνίστηκαν στον τελικό της διοργάνωσης τον περασμένο Μάιο.

ΑΕΛ και Απόλλωνας αρχίζουν τις υποχρεώσεις τους στο 2ο γύρο, μαζί με τις 14 ομάδες που θα προκριθούν από τον πρώτο γύρο.

Source : http://www.24sports.com.cy

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΔΩ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου