Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

ATP - Ντελ Πότρο-Μάρκος: Πράξη 3η

Με αμείωτη ένταση και δυνατά παιχνίδια, συνεχίζεται η δράση στα τρία τουρνουά αυτής της εβδομάδας σε Κωνσταντινούπολη, Βασιλεία και Βαλένθια, με το σημερινό πρόγραμμα να περιλαμβάνει κάποια μεγάλα ματς, όπως αυτό του Χουάν Μάρτιν Ντελ Πότρο με τον Μάρκο Παγδατή καθώς και την σημαντική αναμέτρηση της Γουίλιαμς με την Κβίτοβα.

Ξεκινώντας απ'το WTA Championships της Τουρκίας, σήμερα θα πραγματοποιηθούν αγώνες για την 3η ημέρα της σπουδαίας διοργάνωσης με την οποία θα ολοκληρωθεί η σεζόν στο WTA Tour.

Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο αναμετρήσεις για το κόκκινο γκρουπ και ένα για το λευκό.

Η 3η ημέρα θα ανοίξει (17:00GR-SuperTennis) με τη σπουδαία αναμέτρηση για το λευκό γκρουπ, μεταξύ της Να Λι και της Γέλενα Γιάνκοβιτς, οι οποίες θα δώσουν τον δεύτερο αγώνα τους στο θεσμό, στοχεύοντας σε ισάριθμες νίκες.

Το head to head των αναμετρήσεων προμηνύει ένα σπουδαίο ματς, με την Κινέζα να προηγείται 5-4 στις νίκες. Όποια απ'τις δύο τενίστριες κερδίσει, βρίσκεται με το ενάμιση πόδι στην ημιτελική φάση της σπουδαίας διοργάνωσης.

Θα ακολουθήσει ο αγώνας "ζωής και θανάτου" ανάμεσα σε Αγκνιέσκα Ραντβάνσκα και Αντζέλικα Κέρμπερ, με την Πολωνή να μετράει ήδη δύο ήττες (από Κβίτοβα και Γουίλιαμς) και την αριστερόχειρα Γερμανίδα μία (από Γουίλιαμς).

Στο τέλος της ημέρας, θα πραγματοποιηθεί το μεγάλο ντέρμπι του κόκκινου ομίλου, μεταξύ των δύο αήττητων, Γουίλιαμς και Κβίτοβα, με την Τσέχα να μην έχει κερδίσει ποτέ την Αμερικανίδα στα προηγούμενα τέσσερα ραντεβού τους στο tour.

To Order of Play της Πέμπτης στην Κωνσταντινούπολη

Στη Βασιλεία, ξεχωρίζει το σπουδαίο ντέρμπι του 2ου γύρου με το Νο1 του ταμπλό και υπερασπιστή του τίτλου, Χουάν Μάρτιν Ντελ Πότρο να τίθεται αντιμέτωπος (19:00GR-OTE TV) με τον Μάρκο Παγδατή, για τρίτη φορά φέτος και για δεύτερη μέσα σε λίγες εβδομάδες, μετά το συναρπαστικό τους ραντεβού στο Τόκιο.

Στις δύο προηγούμενες αναμετρήσεις τους φέτος, ο Παγδατής έχει πάρει το πρώτο σετ, όμως ο Ντελ Πότρο έχει καταφέρει να ανατρέψει το σκορ, κερδίζοντας πολύ δύσκολα τον 28χρονο Κύπριο, τόσο στο Τόκιο όσο και στο Ντουμπάι στις αρχές της σεζόν.

Απ'το υπόλοιπο πρόγραμμα της 4ης ημέρας στο Swiss Indoors Basel, ξεχωρίζει και η βραδινή αναμέτρηση (21:00GR) του Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ κόντρα στον Αλεξάντερ Ντολγκοπόλοφ, από την οποία θα προκύψει ο αντίπαλος του Ρότζερ Φέντερερ στα προημιτελικά της Παρασκευής.

Το Order of Play της Πέμπτης - Η Βασιλεία είναι 1 ώρα πίσω (οι αγώνες στην Ελβετία θα μεταδοθούν ζωντανά απ'τα αθλητικά κανάλια του OTE TV)

Τέλος, στο indoor τουρνουά της Βαλένθια, ο κάτοχος του τίτλου και Νο1 του ταμπλό, Νταβίντ Φερέρ, αντιμετωπίζει για το 2ο γύρο της διοργάνωσης (19:00GR-OTE TV) τον Ζουλιέν Μπενετό.

Source : http://tennis24.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου