Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

ΑΕΛ - Ο Ουόν, ο προπονητής… και απορίες

Το παλεύουν για προπονητή χωρίς όμως να καταλήξουν σε κάποια συγκεκριμένη λύση. Ο Τσιώλης μάλλον δεν έρχεται, ο Λίνεν μάλλον θέλει πολλά, με τον Πάμπο δεν γίνεται η δουλειά για γνωστούς και άγνωστους λόγους…. οι ιθύνοντες, ιδιαίτερα, από χθες έχουν δώσει έμφαση στον Ιβαϊλο Πέτεφ. Ψάχνουν από δω, ψάχνουν από κει, προσπαθούν να αλιεύσουν πληροφορίες για το Βούλγαρο προπονητή ο οποίος όντως στη χώρα του θεωρείται πλέον ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα. Η περίπτωση του πάντως κρίνεται ως δύσκολη καθώς ο Βούλγαρος έχει προτάσεις απο άλλες ομάδες.

Από κει και πέρα, άγνωστες παραμένουν κάποιες πτυχές που προκύπτουν μέσα από τη κρίση των τελευταίων ημερών. Μια εξ αυτών είναι και το διαζύγιο με το Βιντιγκάλ. Προς το παρόν η διοίκηση ανέφερε μέσω της ανακοίνωσης της ότι με τον Αγκολέζο τεχνικό έχουν έρθει σε συμφωνία σε προφορικό όμως επίπεδο. Είναι σχεδόν σίγουρο ότι ο πρώην πια προπονητής δεν πρόκειται να το αφήσει να περάσει τόσο εύκολα αφού πρόκειται να ζητήσει τα λεφτά που του αναλογούν…. αν όχι όλα, ένα μεγάλο μερίδιο.

Μέσα απ’ όλα αυτά που συνέβησαν τούτες τις ημέρες άγνωστο παραμένει και τι θα γίνει με το Ρούι Τζούνιορ. Ο Αγκολέζος, οι επιλογές του οποίου κρίνονται πέρα για πέρα κακές, βγήκε προς τα έξω ότι θα αποχωρήσει, υποβάλλοντας μάλιστα την παραίτηση του. Προς το παρόν δεν έχει γίνει κάτι συνεπώς ο Ρούι εξακολουθεί να βρίσκεται στο πόστο του... να είναι δηλαδή τεχνικός διευθυντής της ομάδας.

Τέλος, όποιος και να ναι ο νέος προπονητής θα έχει σίγουρα για βοηθό του το Μάριο Νεοφύτου. Η διοίκηση όντως προχώρησε σε μια καινοτομία αφού φρόντισε να προσλάβει Β προπονητή χωρίς να γνωρίζει ποιος θα είναι ο πρώτος. Ενδεχομένως ο Μάριος να είναι ο συνδετικός κρίκος μεταξύ του τεχνικού τιμ και της διοίκησης κάτι που προς το παρόν δεν έχει διευκρινιστεί.


Μάλλον χάνει και τον ΕρμήΧωρίς τον Έτβιν Ουόν θα κατέβει η ομάδα στο Τσίρειο για τον αγώνα με τον Άρη. Ο Ιβοριανός συνεχίζει την αποθεραπεία του προκειμένου να γυρίσει το συντομότερο δυνατό στην αγωνιστική δράση κάτι όμως που αναμένεται να γίνει σχετικά αργά. Με βάση τις προβλέψεις που γίνονται, ο Ουόν δεν θα είναι ούτε και στο παιγνίδι με τον Ερμή αφού σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να ρισκάρει την πιθανότητα υποτροπής. Αν μη τι άλλο η ομάδα θα έχει σίγουρα το βασικό της πυλώνα στην άμυνα στον αγώνα με την Ανόρθωση.

Source : http://www.24sports.com.cy
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΔΩ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου