Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

ΑΕΛ: Το ψάχνει από ρίζας

Επαγγελματίας ως είναι δεν θα μπορούσε να αφήσει κάτι στον αέρα. Πέραν της τακτικής και της φιλοσοφίας που θέλει να περάσει στο σύνολο ο Πέτεφ ξεκαθάρισε στους ιθύνοντες ότι χρειάζεται να μάθει, μέσω εξετάσεων, όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν τη φυσική κατάσταση του κάθε παίκτη ξεχωριστά.

 Ο Βούλγαρος τεχνικός επιθυμεί να γνωρίζει σε ποια κατάσταση βρίσκονται οι παίκτες του ούτως ώστε να διαμορφώσει το πρόγραμμα που πρέπει να ακολουθηθεί προκειμένου οι παίκτες να μπορέσουν να βρουν τη φρεσκάδα στα πόδια τους.

Έτσι και αλλιώς, μετά τον εκτός έδρας αγώνα με τον Ερμή ακολουθούν δύο σούπερ παιγνίδια στο Τσίρειο με Ανόρθωση και Απόλλωνα πράγμα που αναγκάζει το τεχνικό τιμ να επισπεύσει το πρόγραμμα για να είναι η ομάδα έτοιμη να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις. Θετικό κρίνεται το γεγονός ότι μετά τον αγώνα με την Ανόρθωση θα υπάρξει διακοπή λόγω των μπαράζ για τα προκριματικά του Παγκοσμίου κυπέλλου. Η διακοπή θα δώσει την ευκαιρία στο Βούλγαρο τεχνικό να εργαστεί με τους παίκτες του στο βοηθητικό και να μπορέσει όσο γίνεται να περάσει τα θέλω του μέσα στο παιγνίδι της ομάδας.

Προς το παρόν στο βοηθητικό δεν σκέφτονται κάτι άλλο πέραν του αγώνα με τον Ερμή. Η φετινή πορεία των φτεροπόδαρων δείχνει αν μη τι άλλο ότι είναι μια ομάδα ανταγωνιστική που δύσκολα μπορεί κανείς να την καταβάλει. Όσον αφορά την ΑΕΛ, για ένα ακόμη παιγνίδι υπάρχουν προβλήματα καθώς απουσιάζει ο Ουόν ο Κυριάκου και Κρίστης Αντρέου, ενώ αμφίβολοι είναι οι Κουιάμι και Ινταμπτελχάι.

Στην ομάδα επιστρέφει ο Φεγκρούζ η θέση του οποίου στο αρχικό σχήμα θα πρέπει να θεωρείται σίγουρη. Με βάση πάντως τις εκτιμήσεις ο νέος προπονητής αναμένεται να προβεί σε κάποιες αλλαγές σε σχέση με το παιγνίδι κόντρα στον Άρη. Σίγουρη πρέπει να θεωρείται η διατήρηση του Μάριου Νικολάου στο μεσαίο χώρο ενώ ελλείψει στόπερ μάλλον θα παραμείνουν στο κέντρο της άμυνας οι Ντεντέ και Κρίστης. Από κει και πέρα, θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν οι Ταρτζίνιο και Έμπο όπως και ο Σακέτι, ενώ δεν αποκλείεται οι αλλαγές να αγγίξουν ακόμη και τον χώρο της επίθεσης. 

Source : http://www.24sports.com.cy


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου