Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

ΑΝΟΡΘΩΣΗ - Τα εισιτήρια με Ένωση (αποχώρησε ο Σεργίου)

Έτοιμα τα εισιτήρια για τον αγώνα με την Ένωση όπως ενημέρωνει τους φίλους της η Ανόρθωση. Σε μια άλλη εξέλιξη ο σκάουτερ Μιχάλης Σεργίου αποχώρησε από το τεχνικό τιμ.

Η ανακοινώση για Σεργίου:
Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ανακοινώνει τον τερματισμό της συνεργασίας της ομάδας μας με τον κ. Μιχάλη Σεργίου, που εκτελούσε χρέη σκάουτερ της ομάδας.

Η λύση της συνεργασίας έγινε με αμοιβαία συγκατάθεση, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση για το Σύλλογο.

Επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Σεργίου για τι υπηρεσίες του στο Σύλλογο και να του ευχηθούμε καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Η ανακοίνωση για τα εισιτήρια:

Ενημερώνουμε τους φίλους της ομάδας μας ότι έχουν κυκλοφορήσει τα εισιτήρια για τον αγώνα πρωταθλήματος της ομάδας μας με την Ε.Ν.Π που θα γίνει την Κυριακή 03 Νοέμβριου 2013 στις 4μμ στο στάδιο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Τα εισιτήρια έχουν ορισθεί στην τιμή των 15 Ευρώ τα κανονικά, 10 Ευρώ τα μαθητικά και 1 Ευρώ τα παιδικά εισιτήρια για παιδιά κάτω των 12 ετών.

Σημειώνουμε ότι τα παιδικά εισιτήρια έχουν εκδοθεί σύμφωνα με τα ποσοστά που προνοούνται από τους κανονισμούς της ΚΟΠ και όλα τα παιδιά ανεξαιρέτως θα πρέπει να έχουν εισιτήριο για να μπορούν να εισέρχονται στο γήπεδο.

Τονίζεται, επιπλέον, ότι θα πρέπει όλοι οι φίλαθλοι της ομάδας να προμηθευτούν τα ανάλογα και ορθά εισιτήρια για την κερκίδα που θα χρησιμοποιήσουν και προτρέπουμε όλους να προαγοράσουν τα εισιτήρια έγκαιρα για αποφυγή ταλαιπωρίας.

Παρακαλούμε επιπλέον όπως η μη κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας δείχνουν τον ανάλογο σεβασμό στις θέσεις των κατόχων εισιτηρίων διαρκείας και όπως αξιοποιούν την παρουσία των επιτηρητών του σταδίου για να βρίσκουν τη θέση που αναγράφεται στο εισιτήριο τους.

Τα ταμεία και είσοδοι του σταδίου θα ανοίξουν στις 2:45μμ. Προτρέπουμε τους κάτοχους εισιτηρίων διαρκείας της δυτικής κερκίδας κάτω διάζωμα να χρησιμοποιούν την είσοδο αρ. 5 μόνο και όσους αγοράσουν μεμονωμένο εισιτήριο την είσοδο αρ.3. Προτρέπουμε, επίσης, όλο τον κόσμο να προσέρχεται στο γήπεδο από τη Λεωφόρο Παπανικολή μέσω της Λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού (πρώην Στρ. Τιμάγια) για δική τους ευκολία και ασφάλεια και να χρησιμοποιούν το Νότιο χώρο στάθμευσης του σταδίου.

Εισιτήρια για τον αγώνα προπωλούνται κανονικά στα ακόλουθα σημεία:

ΛΑΡΝΑΚΑ: Κατάστημα αναμνηστικών (μπουτίκ) σταδίου «Αντώνης Παπαδόπουλος» - 24634114

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Περίπτερο «Στέφανος», Λεωφόρος Σταυρού 46, τηλ. 22497121.

ΛΕΜΕΣΟΣ: Μπουτίκ Ανόρθωσης στο «Θεμιστόκλειο Αθλητικό Κέντρο», τηλ. 25395420.

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ: Παραλίμνι - Περίπτερο «ΑΣΣΙΑ», Λεωφόρος Γρίβα Διγενή 232, τηλ. 23730618.

Source : http://www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου