Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Κυριάκος Αλεξάνδρου: Το ολόγυμνο μοντέλο του Feel Fantastic περιγράφει τις αντιδράσεις - σοκ των κοριτσιών!

Ο απόλυτος χαμός δημιουργήθηκε όταν δόθηκαν στην δημοσιότητα η τελευταία φωτογράφηση των κοριτσιών που διαγωνίζονται για τον τίτλο της Σταρ Κύπρος στα Feel Fantastic του Mega.

Το όνομα αυτού Κυριάκος Αλεξάνδρου και αποκαλύπτει τα πάντα στο showbiz.com.cy!



-Ασχολείσε επαγγελματικά με το μόντελιγκ;

Εργάζομαι και κάνω παράλληλα το μάστερ μου. Επίσης αγωνίζομαι σε ομάδα φούτσαλ και ασχολούμαι με τον χώρο του modeling τα τελευταία 3 χρόνια. Συμμετείχα σε αρκετά tv commercials, φωτογραφίσεις αλλά και σε fashion shows. Το modeling για μένα είναι κάτι που μου αρέσει και εκτός αυτού είναι ένα επιπλέον εισόδημα.

-Για να ξεκαθαρίσουμε επειδή ακουστήκαν πολλά. Στην φωτογράφηση ήσασταν εντελώς γυμνοί ή έγινε photoshop;

Ναι ήμασταν εντελώς γυμνοί στην φωτογράφηση όπως απαιτούσαν η ανάγκες του συγκεκριμένου concept

Πως αντίδρασαν οι κοπέλες όταν σας έβλεπαν ολόγυμνους;

Οι περισσότερες κοπέλες ντρέπονταν και δεν μας είχαν κοιτάξει καν στο πρόσωπο. Παρόλα αυτά οι κοπέλες ήταν πάρα πολύ άνετες και παρά την δυσκολία της φωτογράφησης και της πίεσης του χρόνου ήταν επικεντρωμένες στο να βγάλουν το καλύτερο αποτέλεσμα. Μια από τις κοπέλες που μάλλον δεν είχε καταλάβει που ήμασταν ακριβώς στο χώρο μόλις μπήκε μέσα και απλά δεν περίμενε να μας δει αμέσως απέναντι της έκλεισε αμέσως τα μάτια της και αντέδρασε έντονα (γέλια)



-Εσύ πως αντέδρασες όταν σου πρότειναν αυτό το κόνσεπτ;

Προσωπικά δεν είχα κανένα πρόβλημα να συμμετάσχω στην φωτογράφηση των κοριτσιών έτσι και δέχτηκα από την αρχή μόλις μου το είχαν προτείνει. Οι φωτογράφοι της συγκεκριμένης φωτογράφησης, ο υπεύθυνος της παραγωγής και γενικότερα όλη η ομάδα που συμμετείχε είναι επαγγελματίες και αυτός ήταν ο τρόπος που αντιμετώπισα την συγκεκριμένη φωτογράφηση

-Πως βλέπεις την αντίδραση της πλειοψηφίας του κόσμου που κατέκρινε αυτή την φωτογράφηση;

Όσον αφορά την αντίδραση του κόσμου θεωρώ ότι είναι κάτι αναμενόμενο αφού οι πλείστοι είναι εκτός του χώρου. Με άλλο μάτι βλέπει τα πράγματα ένα άτομο που είναι επαγγελματίας του χώρου και με άλλο μάτι ένα άτομο εκτός. Δεν είδα τουλάχιστον κανένα επαγγελματία αυτού του χώρου να κατακρίνει οτιδήποτε και αντιθέτως αρκετοί μίλησαν με θετικά σχόλια για το αποτέλεσμα. Είναι απλά μια δουλειά που πήγαμε την κάναμε και τελείωσε. 

Όσον αφορά της κοπέλες και το νεαρό της ηλικίας τους γιατί είναι κάτι που σχολιάστηκε, θέλω να πω ότι έκαναν ότι έκαναν με την θέληση τους, ήταν άψογες κατά την γνώμη μου και συμπεριφέρθηκαν πολύ επαγγελματικά. 

Εδώ και 2 μήνες προσπαθούν πάρα πολύ δίνουν ότι καλύτερο έχουν και είναι άδικο να της κατακρίνει ο οποιοσδήποτε σχετικός ή άσχετος με τον χώρο. Δεν θεωρώ ότι έγινε κάποιο λάθος στην όλη κατάσταση, είναι απλά η επιλογή ενός concept φωτογράφησης που δεν είχε κανένας πρόβλημα από όσους συμμετείχαν, από εκεί και πέρα ο καθένας που δεν ήταν εκεί όπως θέλει αντιδρά. Εξάλλου στην Κύπρο είμαστε όλοι ειδικοί και ειδήμονες, έχουμε όλα τα πτυχία σε όλους τους τομείς.


Πηγή: http://www.tothemaonline.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου