Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΣΟΚ ΜΕ ΤΟΝ... ΑΝΩΜΑΛΟ ΚΑΙ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟ ΙΕΡΕΑ

Σε απολογία για την κατηγορία του βιασμού κλήθηκε χθες από το Κακουργιοδικείο Λευκωσίας 54χρονος ιερέας, ο οποίος αναμένεται να απολογηθεί στις 11 του ερχόμενου μήνα, ενώ δήλωσε πως θα καλέσει και έξι συνολικά μάρτυρες υπεράσπισης.

Παραπονούμενη στην υπόθεση αυτή είναι η 26χρονη αδελφότεκνή του, η οποία ενώ διέμενε σε άλλη περιοχή, μετέβη στο χωριό του κατηγορούμενου, με σκοπό να φροντίζει τον άρρωστο πατέρα της που κατοικούσε εκεί. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πατέρας της, είναι αδελφός του κατηγορούμενου ιερέα, ο οποίος προθυμοποιήθηκε να προσφέρει στην παραπονούμενη το τροχόσπιτό του για να διαμένει. Δύο εβδομάδες μετά τη μετακίνηση της 26χρονης στο τροχόσπιτο (Ιούνης 2013), ο κατηγορούμενος πήγε ένα βράδυ και με το πρόσχημα ότι ήθελε να κοιμηθεί εκεί, προέβη στο κακούργημα για το οποίο κατηγορείται.

 Σύμφωνα με την κατάθεση της νεαρής, ο κατηγορούμενος, ενώ αυτή ήταν ξαπλωμένη, τη βίασε, παρόλο που αντιστεκόταν. Το Κακουργιοδικείο που συνεδρίασε με σύνθεση τους δικαστές Λένα Δημητριάδου-Ανδρέου (πρόεδρο), Ελενα Εφραίμ και Χαράλαμπο Χαραλάμπους (πάρεδροι), δέχθηκε την κατάθεση της παραπονούμενης και έκρινε πως ο κατηγορούμενος δεν είχε τη συγκατάθεσή της για να ενεργήσει όπως παράνομα ενήργησε. Καλώντας τον κατηγορούμενο σε απολογία το Κακουργιοδικείο του εξήγησε πως, αν ήθελε, μπορούσε να απολογηθεί από το εδώλιο ή ενόρκως ή να μείνει σιωπηλός. Ο κατηγορούμενος επέλεξε να απολογηθεί ενόρκως, οπότε και θα αντεξεταστεί από τη δικηγόρο της Δημοκρατίας Κρίστια Κυθραιώτου.

Source : http://showtime-cy.blogspot.com/

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου