Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

ΚΥΠΡΟΣ: ΑΠΟΨΕ ΚΑΝΕΙ ΠΡΕΜΙΕΡΑ - ΑΠΟΨΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΟΙ... ΡΙΚ & ΠΑΤΑΤΕΣ

Η αποψινή βραδιά μυρίζει «Πατάτες» Λίγες ώρες πριν από την πρεμιέρα της σατιρικής εκπομπής «Πατάτες αντιναχτές» (ΡΙΚΕΝΑ 9:15) και το showtime επιχειρεί να «κλέψει» μερικά στιγμιότυπα από την αποψινή προβολή της αγαπημένης σειράς που μεταδίδεται για ένατη χρονιά.

Όλα έτοιμα λοιπόν για απόψε με τους παλαίμαχους σκηνοθέτες του ΡΙΚ Αλεξία Μουταφίδου και Ακη Ορφανίδη να βρίσκονται επί ποδός τις τελευταίες ώρες στήνοντας το πρώτο επεισόδιο που αναμένεται να έχει μεγάλη επιτυχία. Από την μια οι αποχωρήσεις και από την άλλη η πολύ καλή νέα ομάδα που έχει στηθεί έκανε τους τηλεθεατές να αναμένουν με μεγάλη αγωνία της προβολή της. 

Σύμφωνα με πληροφορίες για πρώτη φορά οι μεταμορφώσεις στις «Πατάτες» ξεπερνούν τις είκοσι στον αριθμό δείχνοντας από τώρα τον αέρα ανανέωσης που θέλουν να δώσουν. Γλαύκος Κληρίδης, Βασος Λυσσαρίδης, Γιώργος Βασιλείου, Χρίστος Στυλιανίδης, είναι μόνο μερικούς από τα νέα πρόσωπα που θα ενσαρκώνουν οι ηθοποιοί. Στο τιμόνι της παραγωγής για τρίτη συνεχή χρονιά ο Νικόλας Κουμίδης, ο οποίος ακούραστα όπως μάθαμε τους τελευταίους μήνες εργάζεται με την ομάδα του για το φετινό αποτέλεσμα. Οι πληροφορίες μας κάνουν λόγο για την Μαριλένη Σταύρου και Ιωάννα Λαμπροπούλου φέτος να δίνουν μέσα από τους ρόλους τους κάτι διαφορετικό…τι είναι αυτό; Επί της οθόνης! Το showtime δεν έχει παρά να ευχηθεί καλή αρχή στις «Πατάτες», ελπίζοντας και φέτος να μας χαρίσουν πολλές στιγμές γέλιου

Source : http://showtime-cy.blogspot.com/

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου