Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

OMONOIA - Δεν είναι… καψόνι

Όπως σας είχαμε πει πριν λίγες ημέρες, το τεχνικό επιτελείο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δίνει μεγάλη σημασία στους ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας που αγωνίζονται με την ομάδα κάτω των 21 ετών. 

Στη σημερνή δημοσιογραφική διάσκεψη ο προπονητής της ομάδας μας, Τόνι Σαβέφσκι, αναφέρθηκε στο θέμα και είπε πως δεν τους το κάνουν για καψόνι αλλά για να πάρουν αγωνιστικά λεπτά και να είναι ετοιμοπόλεμοι όταν τους χρειαστεί. Αυτό το καταλαβαίνουν οι ποδοσφαιριστές και δίνουν όλες τους τις δυνάμεις στα παιχνίδια που αγωνίζονται με την ομάδα των Νέων

Για παράδειγμα, ο Αλίπιο που ήταν πολύ πίσω σε φυσική κατάσταση και παίζοντας με τη ομάδα των Νέων κάλυψε το χαμένος έδαφος, ενώ πήρε κάποια πολύτιμα λεπτά συμμετοχής με την πρώτη ομάδα στους τελευταίους τρεις αγώνες σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Το ίδιο συμβαίνει με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές που αν και προπονούνται με την πρώτη ομάδα αγωνίζονται με την ομάδα Νέων. Ο Τόνι Σαβέφσκι τους παρακολουθεί και όταν αποφασίσει ο ίδιος ότι πρέπει να τους δώσει συμμετοχή σε αγώνα της πρώτης ομάδας θα το κάνει.

Source : www.omonoianews.com.cy


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου