Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ - Ζουν και αναπνέουν για το ντέρμπι

Για το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ ζουν και αναπνέουν όλοι στο στρατόπεδο του Απόλλωνα. Οι «κυανόλευκοι» θέλουν οπωσδήποτε τη νίκη, που θα τους διατηρήσει στην κορυφή της βαθμολογίας και ταυτόχρονα θα αποσπαστεί οκτώ βαθμούς από τους «γαλαζοκίτρινους» της Λευκωσίας.

Ο Χριστάκης Χριστοφόρου και συνεργάτες του, δούλεψαν πάρα πολύ στο θέματα της τακτικής που θα ακολουθήσει η ομάδα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Η τεχνικής ηγεσία του Απόλλωνα, γνωρίζει πολύ καλά τα μειονεκτήματα και τα πλεονεκτήματα του ΑΠΟΕΛ και θα ενεργήσει ανάλογα.

Σίγουρα, ο Απόλλωνας θα προσπαθήσει να κάνει αυτό που κάνει σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια του Κυπριακού πρωταθλήματος. Να κρατήσει και να κυκλοφορήσει την μπάλα. Ενώ, θα είναι πολύ προσεκτικός στις αντεπιθέσεις του ΑΠΟΕΛ.

Όσον αφορά το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, σίγουρα θα γίνουν κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα, σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα. Ο Μπρούνο Βάλε θα είναι κάτω από τα δοκάρια. Στο κέντρο της άμυνας θα επιστρέψει ο Μερκής δίπλα στον Καρυπίδη. Στο αριστερό άκρο θα δούμε τον Βασιλείου, ενώ στο δεξί θα είναι μάλλον ο Στυλιανού, χωρίς να αποκλείεται να δούμε τον Ντανανάε.

Αμυντικά χαφ θα είναι ο Ρασίτ Χαμντανί και ο Μάρκους Γκουγιόν. Μπροστά τους θα είναι ο Καρίμ Μεριέμ. Στα άκρα ο Γκαστόν Σανγκόι με τον Φώτη Παπουλή και στην κορυφή της επίθεσης ο Ρομπέρτο Γκαρσία. Θέση στην ενδεκάδα διεκδικεί ο Άλεξ Κωνσταντίνου. 

Source : http://www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου