Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

AΠΟΕΛ - Γ .ΔΩΝΗΣ - «Πρώτα η βελτίωση»

Η βελτίωση της ομάδας είναι η προτεραιότητα του, τόνισε στην πρώτη του δημοσιογραφική διάσκεψη (για αγώνα πρωταθλήματος), ο Γιώργος Δώνης, που μίλησε στα ΜΜΕ ενόψει του αγώνα με τον Απόλλωνα.

Τι δήλωσε:
Για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα: «Νομίζω είναι σημαντικό το παιχνίδι από την άποψη ότι πάντα κοιτάς το βαθμολογικό πίνακα. Άρα, λοιπόν, σίγουρα μπορεί να είναι συνηθισμένο να λέμε οι προπονητές ότι έχουν σημασία οι βαθμοί, αλλά επίσης έχει μεγάλη σημασία και η βαθμολογική διαφορά. Νομίζω, όμως, ότι εγώ αυτό το διάστημα δεν είμαι τόσο προσηλωμένος σε αυτό το κομμάτι.

Η προτεραιότητα μου θα έλεγα είναι η βελτίωση της ομάδας. Παιχνίδι με παιχνίδι γινόμαστε καλύτεροι. Σίγουρα μετράει το τελικό αποτέλεσμα, σίγουρα το παιχνίδι είναι ντέρμπι, εμείς βλέπουμε το κάθε παιχνίδι το ίδιο. Θα αναλύσουμε το παιχνίδι και τον αντίπαλο μας μέσα στο γήπεδο».

Για τα παιχνίδια στο πρωτάθλημα: «Ουσιαστικά, όταν δεν μιλάμε ειδικά για ευρωπαϊκά παιχνίδια, όπου οι αντίπαλοι είναι πραγματικά πολύ δυνατοί ή να είναι κάποιες μεγάλες ομάδες, δεν κοιτάμε να προσαρμοστούμε στον αντίπαλο, αλλά εμείς να επιβάλουμε το δικό μας τρόπο παιχνιδιού».

Για τα αγωνιστικά προβλήματα: «Είναι αρκετά, είναι μεγάλο το πρόβλημα με τους κεντρικούς αμυντικούς, θα δούμε μέχρι τελευταία στιγμή αν κάποιος θα είναι έτοιμος εκ των Μπόρδα ή Αμορίν. Είτε τους έχουμε, είτε δεν τους έχουμε εμείς είμαστε έτοιμοι και για τις δυο περιπτώσεις με κάποιο συγκεκριμένο πλάνο σε περίπτωση που λείπουνε και αυτό που είπα και στους παίκτες είναι ότι δεν υπάρχει δικαιολογία όποιος και να λείπει, εμείς πρέπει να παρουσιαστούμε δυνατοί και να σκεφτούμε ότι πρέπει να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι».

Για το που χρειάζεται βελτίωση: «Δεν μπαίνω στη διαδικασία να κάνω σύγκριση τι χρειάζεται η ομάδα μας και τι πρέπει να βελτιώσει. Εγώ σκέφτομαι ότι σαν προπονητής η δικιά μου φιλοσοφία είναι αυτή και αυτός είναι ο τρόπος παιχνιδιού που θέλω να επιβάλω στην ομάδα. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για μια ομάδα. Όπως ο Νεκτάριος που τον χρησιμοποιήσα ως αριστερό μπακ και μπορεί να παίξει και χαφ. Πρέπει να συμπεριφερόμαστε σωστά. Η απόδοση είναι ένα άλλο κομμάτι. Εμείς, όμως, πρέπει ως ομάδα είτε η απόδοση της ομάδας είναι καλή είτε μέτρια είτε κακή, στο τακτικό κομμάτι να γίνουμε τέλειοι».

Source : http://www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου