Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Οι 5 χειρότερες στάσεις στο sεξ

Το sεξ στις ταινίες φαίνεται πάντα τέλειο, χωρίς ευτράπελα και αδέξιες κινήσεις. Το ζευγάρι εκτελεί με περίσσια χάρη όλες σχεδόν τις στάσεις κι όλοι μένουν ευχαριστημένοι. 

Στην πραγματική ζωή όμως τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι. Η σοκολάτα που φέρνεις στο κρεβάτι κάνει τα σεντόνια σου χάλια και σε πιάνει υστερία, ο σύντροφός σου νομίζει ότι είσαι η Jena Jameson, σε πιάνει κράμπα, σας πιάνουν γέλια στα πρώτα ακροβατικά που κάνετε και η λίστα δεν έχει τέλος. 

Δεν λέμε βέβαια ότι δεν είναι ωραίο να πειραματίζεσαι και να είσαι ανοιχτή σε νέες εμπειρίες, αλλά υπάρχουν κάποιες στάσεις που απλά δεν είναι ωραίες – τουλάχιστον για τις γυναίκες.

1. Ανάποδη καουμπόισσα

Το γεγονός ότι ο άλλος βλέπει περισσότερα από ότι έχεις δει εσύ εκεί πίσω, μια ανασφάλεια στη δημιουργεί όπως και να το κάνουμε. Από την άλλη, δεν έχετε οπτική επαφή, πράγμα που αποσπά εύκολα την προσοχή σου και σε κάνει να εστιάζεις στα λάθος πράγματα (βλέπε στην ανοιχτή τηλεόραση ή στον λεκέ του τοίχου).

2. Εpωτικό ακορντεόν

Το άντρας είναι ξαπλωμένος ανάσκελα και η γυναίκα κάθεται πάνω του με τα πόδια της στους ώμους του και τα δικά του σχεδόν στο πρόσωπό του – κάτι που αρκεί για να κάνει αυτή τη στάση όχι και τόσο ελκυστική. Καθώς βρίσκετε τους ρυθμούς σας, η πράξη φέρνει περισσότερο με γυμναστική παρά σε sεξουαλική απόλαυση.

3. Οποιαδήποτε στάση…πάνω σε πάγκο

Όπως ακριβώς στις ταινίες, ο καλός σου θα πετάξει με μία κίνηση ότι υπάρχει πάνω στον πάγκο και θα πιάσει αμέσως δουλειά. Μετά την πρώτη συγκίνηση, αρχίζεις να νιώθεις τον πόνο της τριβής πάνω στην σκληρή επιφάνεια και να σκέφτεσαι πόσο καθαρά είναι εκεί πάνω. sέξι; Δεν νομίζω!

4. Όρθια με το κεφάλι κάτω

Φαντάσου να κάνεις stretching και ταυτόχρονα sεξ. Όχι και τόσο απολαυστικό. Σε αυτή τη στάση σου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι, τα πόδια σου αρχίζουν να τρέμουν και το ταίρι σου δεν φτάνει να πιάσει καμία εpωτογενή ζώνη σου. Μία καλή εναλλακτική είναι να είσαι ξαπλωμένη μπρούμυτα και ο σύντροφός σου από πάνω.

5. Όρθιοι

Αυτή η στάση δεν απαιτεί έναν άντρα που να μπορεί να σε σηκώσει αλλά και να σε κρατήσει για αρκετή ώρα. Μπορεί να είναι sέξι, να υπάρχει οπτική επαφή και ιδιαίτερο δέσιμο, αλλά δεν είναι βολική αν δεν υπάρχει κοντά κρεβάτι ή κάποια άλλη επιφάνεια για να συνεχίσετε. Ωραία για αρχή αλλά όχι για όλη τη διάρκεια της εpωτικής πράξης. Το τελευταίο που θέλεις είναι να βλέπεις τον σύντροφό σου κόκκινο σαν παντζάρι να νιώθει σαν να κάνει βάρη στον γυμναστήριο.

Πηγή: http://www.ediva.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΥΓΕΙΑΣ ΕΔΩ 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου