Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΣΕ ΠΟΙΑ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΡΩΤΙΚΑ ΟΡΓΙΑ & ΓΙΑΤΙ

ΟΡΓΙΑ... γίνονται παντού, φτάνει η υπάρχει η ανάλογη παρέα η οποία πάντα κρατάει το στόμα της κλειστό και απλά απολαμβάνει την ηδονη & την περιπέτεια ενός οργασμού.

Στην Κύπρο όμως... μία είναι η ΠΟΛΗ που πραγματικάΟΡΓΙΑΖΟΥΝ στην κυριολεξία αφού τα πάντα είναι... στημένα & έτοιμα για να ξαπλώσουν όλοι σε ένα τεράστιο κρεβάτι. Μπορεί η κάθε πόλη της Κύπρου να έχει τα... προχωρημένα της όμως... τα περισσότερα όργια έχουν καταγραφεί σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες στην Λευκωσία..

Τα όργια συνήθως γίνονται με τρία ή περισσότερα ανοιχτόμυαλα άτομα (male και female) τα οποία ξέρουν από πριν πως... οι στιγμές αυτές θα γίνουν και θα κρατηθούν ως επτασφράγιστο μυστικό. Γιατί όμως στη Λευκωσία γίνονται τα περισσότερα όργια και πως μπορεί να στοιχειοθετηθεί αυτό;




Η Πρωτεύουσα λόγω του πανεπιστημίου και των πολλών ιδιωτικών σχολών είναι γεμάτη από... διψασμένους φοιτητές. Μακριά από τα σπίτια τους, το αίμα τους βράζει στην κυριολεξία και είναι έτοιμοι για κάθε είδος ερωτική πρό(σ)κληση.Φοιτητές και φοιτήτριες δημιουργούν ένα τεράστιο κρεβάτι, κολλητοί φίλοι απολαμβάνουν ερωτικά παιχνίδια με ταυτόχρονα μία ή δύο κορίτσια μετατρέποντας τα μοναχικά τους βράδια σε ηδονή και καυτό πάθος.

Επίσης, στη Λευκωσία, ζουν οι περισσότερες "δήθεν" High Society οι οποίες είναι αυτές που ξεκίνησαν το.. ανώμαλο για πολλούς "σπορ" του έρωτα. Για να μπεις στο παιχνίδι αυτό... πρέπει να γνωρίζεις... πρόσωπα που είναι χωμένα στο χώρο αυτό και εκείνα να μπορούν 100% να σου έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη, φτάνει να είσαι έτοιμος για ΟΛΑ. 

Βγαίνουν στα κλαμπ, τα "τσούζουν" για τα καλά, φανερώνουν τον πραγματικό τους εαυτό και αρχίζουν να... μαζεύουν τεκνά τα οποία και θα ρίξουν στο κρεβάτι.
Το άσχημο της υπόθεσης, οι μεθυσμένοι συνήθως δεν έχουν "εγκέφαλο" για να πάρουν τις ανάλογες προφυλάξεις και έτσι τα... δυσάρεστα νέα δεν αργούν να έρθουν. Αλλοι "κολλάνε" επικίνδυνα σεξουαλικά νοσήματα και άλλοι τρέχουν με τις... χαζογκόμενες της μιας νύχτας σε γυναικολόγους για εκτρώσεις. 

Είπαμε να δουλεύει το κάτω κεφάλι αλλά... να δουλεύει και το πάνω. Αλλιώς την πάτησες.
Ενα άλλο τρανταχτό παράδειγμα, 50αρα με... φουσκωμένες τσέπες και λογαριασμούς μαζεύει τεκνά γυμνασμένα και τους προσφέρει ότι εκείνοι ζητήσουν φτάνει να την ικανοποιήσουν ερωτικά σε κάθε της βίτσιο... Μέχρι και πιστωτικές κάρτες τους έχει με συγκεκριμένο όριο χρημάτων ενώ τα αυτοκίνητα της, πλέον δεν τα κρατάει εκείνη αλλά τα οδηγούν οι... επιβήτορες της. 

Αυτή λοιπόν, είναι η ΠΟΛΗ των Οργίων με δεύτερη φυσικά την Λεμεσό και τρίτη την Λάρνακα.

Πηγή: http://showtime-cy.blogspot.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟΣ ΕΔΩ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου