Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

ΔΩΝΗΣ - «Να βγάλουμε αυτοπεποίθηση»

Να δει την ομάδα του βελτιωμένη θέλει ο Γιώργος Δώνης που παραδέχθηκε ότι αυτός ο αγώνας είναι κλειδί για το αν θα έχει φιλοδοξίες η ομάδα του από τον όμιλο. Παράλληλα μετά και την εικόνα απέναντι στον Ερμή θέλει να δει αυτοπεποίθηση από τους παίκτες του.

Αναλυτικά τι είπε:
Για την αντίδραση μετά τον αγώνα με τον Ερμή: «Ξέρετε όλοι ότι είμαι σχεδόν 10 μέρες στην ομάδα. Περίμενα να τη δω σε επίσημο αγώνα και υπάρχουν πράγματα που χρίζουν βελτίωσης και κάτι θετικά. Το σημαντικό είναι να βλέπω μεγαλύτερη υπευθυνότητα στο γήπεδο γιατί υπάρχει η ποιότητα και το ταλέντο αλλά βασικό κομμάτι είναι να είμαστε ήρεμοι με τη μπάλα και να κερδίζουμε τις μονομαχίες στην άμυνα. Είναι πράγματα που τα προσπαθούμε στην προπόνηση και περιμένω από αύριο να δείξει η ομάδα βελτίωση στο γήπεδο».

Τη σημασία του αγώνα: «Είναι πολύ σημαντικό το παιχνίδι. Αν θέλουμε να έχουμε ελπίδες για πρόκριση θέλουμε καλό αποτέλεσμα. Συμφωνώ με τον συνάδελφο αλλά θέλω την ομάδα μου να μπει με αυτοπεποίθηση για να παίξει ποδόσφαιρο με μια καλή και σοβαρή εμφάνιση για να διεκδικήσουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Είναι σημαντικό παιχνίδι για την πορεία μας στο γιουρόπα λιγκ».

Για το πώς περιμένει να δει την ομάδα του: «Το «όχι και τόσο καλή» είναι μάλλον κομπλιμέντο για την εικόνα μας. Στο πρώτο μέρος η εμφάνιση ήταν πολύ κακή. Στο δεύτερο δείξαμε κάποια στοιχεία. Τα παιχνίδια βοηθάνε να αναλύσεις πράγματα και να καταλάβουν οι παίκτες τι ζητά ο προπονητής. Με την κατάλληλη βοήθεια οι παίκτες να βγάλουν στο γήπεδο αυτό που μπορούν. Ζητούμενο να βγει η δυναμική μας και η αυτοπεποίθηση στον αγωνιστικό χώρο γιατί οι παίκτες μας έχουν αυτά τα στοιχεία».

Source : http://24sports.com.cy

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΔΩ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου