Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Γαμπρός έκανε φάρσα για βόμβα λίγο πριν το γάμο και….ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΠΑΘΕ

Δώδεκα μήνες στη φυλακή θα εκτίσει ένας υποψήφιος γαμπρός από το Λίβερπουλ, αφού την ημέρα του γάμου του πραγματοποίησε ένα τηλεφώνημα που προειδοποιούσε για βόμβα στο St. George’s Hall, όπου θα λάμβανε χώρα το χαρμόσυνο γεγονός….

Η απειλή, δεν ήταν παρά μία κακόγουστη απάτη, ωστόσο τη στιγμή του τηλεφωνήματος, που ελήφθη μόλις έντεκα μέρες μετά την έκρηξη στον μαραθώνιο της Βοστώνης, προκλήθηκε πανικός στο προσωπικό του κτιρίου και στις τοπικές αρχές.

Ο 36χρονος Βρετανός Νιλ ΜακΑρντλ ετοιμαζόταν να παντρευτεί με την εκλεκτή της καρδιάς του, Εϊμι Γουίλιαμς, όταν ξαφνικά συνειδητοποίησε ότι είχε αμελήσει να επιβεβαιώσει την κράτησή του στην αίθουσα του St. George’s Hall. Πανικόβλητος και προσπαθώντας να αποκρύψει τη μικρή αυτή παράλειψη, επέλεξε να σκηνοθετήσει την απειλή μιας βομβιστικής επίθεσης, ώστε να μην αναγκαστεί να ομολογήσει στη μέλλουσα σύζυγό του ότι ο γάμος για τον οποίο τόσο είχε ενθουσιαστεί τελικά δε θα πραγματοποιούνταν. «Δεν είναι φάρσα. Υπάρχει βόμβα μέσα στο κτίριο και θα ανατιναχθεί σε 45 λεπτά», είπε ο Μακ Αρντλ στη γραμματέα με αλλαγμένη φωνή.Οπως ήταν αναμενόμενο, το St. George’s Hall εκκενώθηκε ταχύτατα, ενώ στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί.

Τα πεθερικά του ΜακΑρντλ τον κατηγόρησαν υποψιασμένοι ότι «μάλλον ο ίδιος σκηνοθέτησε τη βομβιστική απειλή».
Η τοπική αστυνομία κατάφερε πολύ εύκολα να εντοπίσει την κλήση του απελπισμένου γαμπρού, ο οποίος παραδέχτηκε ντροπιασμένος ότι μέσα στον πανικό του σκέφτηκε ότι ένα απειλητικό τηλεφώνημα ήταν η ιδανική λύση στο πρόβλημά του.Κατά την εκδίκαση της υπόθεσης δήλωσε ένοχος. Η Γουίλιαμς παρέμεινε στο πλευρό του καθ” όλη τη διάρκεια της δίκης.«Εάν δεν ήταν τόσο σοβαρό αυτό που έκανε, θα έλεγα ότι η υπόθεση αυτή έχει όλα τα χαρακτηριστικά μιας κωμωδίας», σχολίασε ο συνήγορος υπεράσπισης του ΜακΑρντλ. Ο αρμόδιος δικαστής, Νόρμαν Ράιτ, επίσης δήλωσε ότι η κράτηση ήταν η πιο κατάλληλη ποινή.

Source : http://inandout.com.cy

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΔΩ


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου