Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

WTA - Έκανε δήλωση η Γιάνκοβιτς

Τρία χρόνια μετά την τελευταία της συμμετοχή σε WTA Championships, η Γέλενα Γιάνκοβιτς επέστρεψε στο κορυφαίο ραντεβού με σπουδαία νίκη επί της Βικτόρια Αζαρένκα και έστειλε μήνυμα στις υπόλοιπες του λευκού γκρουπ ότι είναι ικανή να κάνει ένα μεγάλο τουρνουά στην Κωνσταντινούπολη!

Όποιος είχε ξεγραμμένη τη Γέλενα Γιάνκοβιτς σε αυτό το Championships, μάλλον θα πρέπει να ανεθεωρήσει...

Το πρώην Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, έδωσε συνέχεια στο εντυπωσιακό της τελείωμα στη χρονιά, κερδίζοντας το Νο2 του ταμπλό στην Κωνσταντινούπολη, Βικτόρια Αζαρένκα βάζοντας σε περιπέτειες τη Λευκορωσίδα αντίπαλό της η οποία είχε ξεκινήσει με νίκη στην πρεμιέρα της Δευτέρας επί της Εράνι.

Η Γιάνκοβιτς, μετά από σπουδαία εμφάνιση, επικράτησε με 6-4, 6-3 της Αζαρένκα και ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις της στο τουρνουά των "8" κορυφαίων, περιπλέκοντας ακόμη περισσότερο τα πράγματα στο λευκό γκρουπ.

Έτσι, Γιάνκοβιτς, Να Λι και Αζαρένκα έχουν από μια νίκη και η αναμέτρηση της Σέρβας με την Κινέζα την Πέμπτη, αποκτάει ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Μπαίνοντας με ένα συγκεκριμένο πλάνο στο μυαλό της, η 28χρονη Γιάνκοβιτς, Νο8 στον κόσμο, βρισκόταν πίσω από κάθε μπάλα και ανάγκασε σε αμέτρητα λάθη την Αζαρένκα η οποία έβγαλε πολλούς winners όμως η αστάθεια που παρουσίασε το παιχνίδι και το σερβίς της, την καταδίκασαν.

Η JJ ξεκίνησε με break στο 3ο game (2-1) και παρά την προσωρινή ισοφάριση της Αζαρένκα (2-2), κατάφερε με δεύτερο συνεχόμενο break (3-2) να πάρει προβάδισμα το οποίο κράτησε μέχρι το 6-4 στο 1ο σετ.

Στο 2ο σετ, η Σέρβα δεν απειλήθηκε καθόλου και με δύο breaks σε 11 ευκαιρίες, σφράγισε τη σπουδαία νίκη μετά από 1 ώρα και 50 λεπτά αγώνα στο Sinan Erdem της Πόλης.

"Νιώθω απίστευτα. Είμαι ενθουσιασμένη με τη νίκη μου επί της Αζαρένκα εδώ. Είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι εδώ. Είναι σημαντικό να ξεκινάς με νίκη. Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό εδώ" είπε η Γιάνκοβιτς μετά τον αγώνα

Source : http://tennis24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΔΩ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου