Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Κέρκυρα: Οι security του αεροδρομίου το έσκαγαν τα βράδια για να φυλάξουν άλλη εταιρεία!

Απίστευτες αποκαλύψεις για την ιδιωτική εταιρεία που πληρωνόταν για τη φύλαξη τουαεροδρομίου Κέρκυρας - Τα όσα συνέβαιναν επιβεβαίωσαν και οι εργαζόμενοι της εταιρείας...


Την καταγγελία έκανε η ίδια η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας Κέρκυρας στα κεντρικά της ΥΠΑ στην Αθήνα, μετά από έρευνα που πραγματοποίησαν τα στελέχη της, αλλά και την ομολογία των ίδιων των στελεχών της εταιρίας Security.

Σύμφωνα με το πολυσέλιδο έγγραφο που απέστειλε ο αερολιμενάρχης Α. Γεωργούσης στην κεντρική διοίκηση της ΥΠΑ - και αποκαλύπτει η corfupress.com - σεκιούριτι της συγκεκριμένης εταιρίας «πιάστηκαν στα πράσα» από την προϊστάμενη του Γραφείου Ασφαλείας του αεροδρομίου να φεύγουν από τη βάρδιά τους για να παράσχουν υπηρεσίες σε τρίτους και, συγκεκριμένα, σε επιχείρηση στην περιοχή της Χρυσηίδας στου Βρυώνη!

Η εταιρία σεκιούριτι, είχε δώσει εντολή στα τρία άτομα που εργάζονταν στη βάρδια στον αερολιμένα, συμπεριλαμβανομένου και του συντονιστή βάρδιας (!), να εγκαταλείπουν τις θέσεις τους για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στον άλλο τους πελάτη, παρά το ότι οι συγκεκριμένοι πληρώνονται για να προσφέρουν αποκλειστικές και συγκεκριμένες υπηρεσίες στο αεροδρόμιο!


ΦΩΤΟ από corfupress.com


Η καταγγελία συνοδεύεται από φωτογραφίες από την πύλη αλλά και την καταγραφή της εξόδου και επιστροφής του οχήματος της εταιρίας φύλαξης το οποίο έλειψε 40 σχεδον λεπτά από τη βάρδια του, αφήνοντας ακάλυπτους τους τομείς ευθύνης φύλαξης που είχε σε ένα διεθνές με υψηλά στάνταρτ και υποχρεώσεις ασφαλείας αεροδρόμιο!

Όπως ομολόγησαν αργότερα οι ίδιοι οι εργαζόμενοι στην εταιρία security, το σκηνικό αυτό επαναλαμβανόταν καθημερινά σε κάθε βάρδια 4-5 φορές συνοδεία πάντα του συντονιστή της εν λόγω εταιρίας κ.Κ. και κατ΄ εντολή της προϊσταμένης τους κας Χ.

Source : www.newsit.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΔΩ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου