Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

ΑΕΛ - Τα κλειδιά στον Μάριο και βλέπουμε

Η ΑΕΛ είναι σε αναζήτηση προπονητή και οι διεργασίες συνεχίζονται. Η μικρή λίστα εξετάζεται και ίσως εντός της ημέρας να έχουμε και την απόφαση για τον νέο προπονητή της ομάδας. Προς το παρών ο Μάριος Νεοφύτου θα είναι υπηρεσιακός και το πιο πιθανόν να οδηγήσει την ομάδα του στο παιχνίδι με τον Άρη.

Αναζητώντας τον 47ο τεχνικό 

Η ΑΕΛ είναι σε αναζήτηση προπονητή με τα διάφορα ονόματα να δίνουν και να παίρνουν. Όποιος και να έρθει θα είναι ο τεσσαρακοστός έβδομος τεχνικός της ομάδας της ΑΕΛ.
Μέχρι σήμερα η ΑΕΛ είχε δώδεκα Κύπριους, έξι Τσέχους, τέσσερις Ελλαδίτες, τρείς Αυστριακούς, τρείς Ούγγρους, δύο Ουκρανούς, δύο Βούλγαρους, δυο Γιουγκοσλάβους, δύο Ισραηλινούς, δύο Ολλανδούς και Πορτογάλους και από έναν Ιρλανδό, Σλοβένο, Σλοβάκο, Γερμανό, Ρουμάνο και Αγκολέζο

Αναλυτικά οι προπονητές της ΑΕΛΔημήτρης Τσιέπης, Αργύρης Γαβαλάς (Ελλαδίτης), Κώστας Βασιλείου, Σπύρος Ηλία, Φέρντιναρντ Κέπλαρ (Αυστριακός), Χρίστος Χριστοδούλου (Ελλαδίτης), Ούλχεν Φιτς (Αυστριακός), Γεώργιος Εισαγγελέας (Ελλαδίτης), Κώστας Πάμπου “Μαυρόκολος”, Χανς Ρίεντριχτ (Αυστριακός), Στέφαν Τούρμπεικ (Ούγγρος), Μουστάκας, Τζούλιους Ρέινερ (Ούγγρος), Λοίζος Παντελίδης, Αποστόλ Τσατσέφσκι (Βούλγαρος), Πανίκος Κρυστάλλης, Χέμελυ Τόμωφ (Βούλγαρος), Πίτερ Μακπάρλαντ (Ιρλανδός), Φράντισεκ Χαβράνεκ (Τσέχος), Βλαντμίρ Σβετς (Τσέχος), Ντούσαν Ούχριν (Τσέχος), Ντούναι (Τσέχος), Γιόζεφ Σίπρο (Τσέχος), Ανατόλι Μπίσοβετς (Ουκρανός), Στανισλάβ Σάνκοβιτς (Γιουγκοσλάβος), Τόμας Καλοπέροβιτς (Γιουγκοσλάβος), Ανδρεάς Κισσονέργης, Ντίτελμ Φέρνερ (Γερμανός), Κέυζα Φάρκας (Σλοβάκος), Πανίκος Ορφανίδης, Κάλμαν Μίσοι (Ούγγρος), Αντρέας Μιχαηλίδης, Γιάννης Μαντζουράκης (Ελλαδίτης) , Χένκ Χάουαρντ (Ολλανδός), Ολεγκ Προτάσωφ (Ουκρανός), Μπόγιαν Πράσνικαρ (Σλοβένος), Λοίζος Μαυρουδής, Ελί Γκούτμαν (Ισραηλινός), Μαριάνο Μπαρέτο (Πορτογάλος), Μιχάι Στοικίτσα (Ρουμάνος), Νιρ Κλίγκερ (Ισραηλινός), Ντούσαν Ούχριν Τζούνιορ (Τσέχος) και Ραυμόντ Ατεβέλντ (Ολλανδός), Πάμπος Χριστοδούλου, Ζορζέ Κόστα (Πορτογάλος), Λίτο Βίτιγκαλ(Αγκολέζος)

Έχει και αγώνα Η ΑΕΛ δεν σταματά και κοιτάζει να ανασυνταχθεί στον επόμενο αγώνα με τον συμπολίτη Άρη. Μπορεί να είναι το φαβορί όμως αυτό θα πρέπει να το δείξει και στο γήπεδο. Οουόν και Φεργκρούζ είναι σίγουρα εκτός λόγω τραυματισμού και τιμωρίας αντίστοιχα. Από εκεί και μπρος αναμένονται και κάποιες αλλαγές στην ομάδα.

Source : http://www.24sports.com.cy

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΔΩ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου