Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

ΑΝΟΡΘΩΣΗ - Γλίτωσε στο νήμα τη ξεφτίλα

Κάκιστη Ανόρθωση με μια απαράδεκτη εμφάνιση στο παιχνίδι με την Αναγέννηση, χρειάστηκε τα πέναλτι για να πάρει την πρόκριση καθώς σε 120 λεπτά δε βλεπόταν και δεν μπόρεσε να σκοράρει. Πρωταγωνιστής ο Βέγκα που την έσωσε στο τέλος της παράτασης αλλά και στο τελευταίο πέναλτι με τον Λινάρδο να αστοχεί.

Ο αγώνας:
Απογοητευτική η Ανόρθωση στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα δεν μπορούσε να φτιάξει φάσεις και όσο περνούσαν τα λεπτά η Αναγέννηση ανέβαζε το δείκτη αυτοπεποίθησης της και ήλεγχε το ρυθμό. Εξαίρεση αποτέλεσε το τέλος του ημιχρόνου όπου οι γηπεδούχοι πίεσαν και είχαν 2-3 ευκαιρίες χωρίς να έρθει το γκολ. Τέτοιες στιγμές ήταν ακόμα λιγότερες στην επανάληψη που η κάκιστη εικόνα έκανε το λιγοστό κόσμο να αποδοκιμάσει το θέαμα που έβλεπε. Οι μπαλιές στο πουθενά, ένταση στο παιχνίδι μηδέν και ο Αδάμου με τις αλλαγές του έδειξε διάθεση να χτυπήσει το ματς. Στις καθυστερήσεις ο Σοσιάν παραλίγο να σώσει την παρτίδα αλλά ο Ζένιου απέκρουσε.

Η παράταση δεν άλλαξε την εικόνα αφού η κάκιστη εικόνα της Ανόρθωσης συνεχίστηκε. Μάλιστα στο τέλος τα χρειάστηκε για τα καλά με τον Κυπριανού σε τρεις περιπτώσεις να απειλεί για γκολ και ο Βέγκα αφού στην πρώτη τον ανέτρεψε για να γλιτώσει μετά έσωσε σε δυο περιπτώσεις τις προσπάθειες του Κύπριου φορ.

Η πρόκριση μοιραία πήγε στα πέναλτι και αφού οι Οχαγιόν, Γκαρσία, Γκρικαλασβίλι, Άντις και Σοσιάν ευστόχησαν χρειάστηκε μια απόκρουση του Βέγκα σε αυτό του Λινάρδου για να έρθει η πρόκριση.

Ανόρθωση(Κόστα): Βέγκα, Άντιτς, Σιέλης, Παβίσεβιτς, Γκάλαμαζ, Οχαγιόν, Γκριγκαλασβίλι, Μπεν Σιουσιάν,Κάλβο, Γκαρσία, Αβραάμ

Αναγέννηση (Αδάμου): Ζένιου, Αποστόλου, Κυριάκου, Λαΐφης, Σιαήλης, Κρασάς, Μοδέστου, Σιρούφ, Σωτηρίου, Κουλλούρης, Χριστοφή

Source : http://www.24sports.com.cy

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΔΩ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου