Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Πατάτες Αντιναχτές: Το τρέιλερ που ξετρέλανε τα social media

Η σατιρική εκπομπή έδωσε χθες στη δημοσιότητα ένα ακόμη ξεκαρδιστικό τρέιλερ το οποίο έγινε αμέσως trend και κύριο θέμα συζήτησης στο Διαδίκτυο με πολλά comments, shares, tweets και γέλια.

Τι και αν αποχώρησαν σημαντικοί συνεργάτες όπως ο Λώρης Λοϊζίδης και την τελευταία στιγμή οι Μάριος Δημητρίου και Μανώλης Αναστασίου η ομάδα απέδειξε ότι δεν πτοείται και συνεχίζει ακάθεκτη. Το πείσμα και η ευελιξία της είναι τα στοιχεία που την διατηρούν για εννέα χρόνια στη ζωή πράγμα που αποδεικνύει περίτρανα.

Στο τελευταίο τρέιλερ η ηθοποιός Ιωάννα Λαμπροπούλου ξετυλίγει το ταλέντο της υποδυόμενη την κ. Ροντίκα Καρογιάν σε… άπταιστα ελληνικά να αναγγέλλει την πρεμιέρα της εκπομπής στις 31 και όχι στις 24 Οκτωβρίου. Το στιγμιότυπο είναι ξεκαρδιστικό με αποτέλεσμα να θέλεις να το βλέπεις καλύτερο. Ό, τι καλύτερο τις μέρες που ζούμε. Να σημειώσουμε πως φέτος θα δούμε πάρα πολλές μιμήσεις στην εκπομπή και την Ιωάννα Λαμπροπούλου σε ρόλο… Αιμιλίας Κενεβέζου.

Οι «Πατάτες» με το χιούμορ και τον αυτοσαρκασμό τους μας προετοίμασαν φέτος για τα καλύτερα παρά τις απώλειες και μας προϊδέασαν με τον καλύτερο τρόπο αφού αυτό που χρειαζόμαστε είναι το γέλιο πράγμα που οι «Πατάτες» υπόσχονται όπως είδαμε να μας χαρίσουν για ακόμα μια σεζόν απλόχερα.


Πηγή: http://www.kathimerini.com.cy


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου